📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
IMO zwykły zwrot przez sztag. Ale wykonanie na 5+
Kto was uczył języka polskiego.
super popisałeś się wiadomością...kolejny profesor z 2 z polskiego
Nie jestem pewnien ale po retorycznych chyba jest zbędny. Jednakowoż pragnę zauważyć iż jeśli poprawiasz komuś błędy, poiwinieneś rozpoczynać zdanie z wielkiej litery.
Nie jestem pewnien ale po retorycznych chyba jest zbędny. Jednakowoż pragnę zauważyć iż jeśli poprawiasz komuś błędy, poiwinieneś rozpoczynać zdanie z wielkiej litery.
wyjątek kurwa wyjątek.
wyjątek kurwa wyjątek.
Łał jaki zwrotny jacht. Same umiejętności i zgranie do takiego zwrotu nie wystarczą. Jacht musi być niezłą żyletą. Pewnie pod wiatr prawie płynie. Chciałbym takim popływać.
Nie chodzi o to że ktoś robi błędy, tylko o to że w tagach jest błąd (jest "jaht" a nie "jacht"). Jak ktoś to znajdzie na necie i będzie sprawdzać po tym tagu czy jest nie znajdzie bo baran napisał "JAHT", a nie "JACHT"
@aopia ... pod wiatr nie da się o żaglach płynąć ,chociaż chuj go wie, może pod jakimś kontem się da.
@aopia ... pod wiatr nie da się o żaglach płynąć ,chociaż chuj go wie, może pod jakimś kontem się da.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów