drift
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
drift
up#
to ty się czujesz bezpieczniejszy jak jest policja koło ciebie? np na drodze w nieoznakowanym radiowozie w parku czyn nawet na festynie?
to ty się czujesz bezpieczniejszy jak jest policja koło ciebie? np na drodze w nieoznakowanym radiowozie w parku czyn nawet na festynie?
dirty_pig napisał/a:
up#
W polsce nie ale w takiej Anglii wracając o 2 w nocy czułem się super bezpieczny . Od cholery anglików / innych narodowości (Oxford więc wielu przyjeżdżało z różnych krajów całego świata) pijanych w trzy dupy i szukających zaczepki + radiowóz co 5 metrów z policją wyłapujących właśnie tych typków którzy tej nocy mieli jeszcze za mało wrażeń .
a radiowóz na końcu zaczął grać: do szopy hej drifterze!..
Zawsze jak widzę ludzi, którzy w taki sposób prowadzą swoje "w chuj zajebiste sportowe samochody" zastanawiam się: "kurwa jak trzeba mieć małego penisa, żeby się jarać takim gównem".
Holenderska policja najlepszym przyjacielem driftera.
dirty_pig napisał/a:
up#
A ty co, fan popka jesteś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów