Chyba, że jeszcze będą klepać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A za dwa miesiące Sasza sprzeda Miszy jako "tani ale przynajmniej działa"
Taczka szpachli i będzie jak nowe.
nowynick, mi się wydaje, że to Honda Legend II ale nie mam pewności...
waski717 napisał/a:
Lepiej jak większość cwaniaków w BMW
Naprawdę bardzo nam przykro że jeździsz daweoo lub fiatem ale to nie powód do bycia jebanym debilem, który myślał, że pojedzie po bmw to będzie fajny bo tak widział w innym temacie i taka moda... Bezmózgi czerep.
Na bank będą klepać, widzimy jak za pomocą tarcia wygładzają wszystkie nierówności podłogi dodatkowo obniżając zawieszenie przyszłego bolidu.
facebook.com/pages/Ale-Pierdo%C5%82y/471006776280233?fref=ts
Naprawdę bardzo nam przykro że jeździsz daweoo lub fiatem ale to nie powód do bycia jebanym debilem, który myślał, że pojedzie po bmw to będzie fajny bo tak widział w innym temacie i taka moda... Bezmózgi czerep.
Więc jesteś cwaniaczkiem w BMW, tak?
Nie widzisz głąbie że napisałem o "cwaniaczkach w BMW" a nie o normalnych użytkownikach?
No i nie trafiłeś z samochodem ale podobnie teraz burakowóz jak i BMW. Audi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów