📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niepotrzebnie wyskakiwał z auta, suvy to mocne samochody i mógł wyjść cało z wypadku
Piękne! Z pewnością nie zdążyli ryknąć, "Allahu Akbar".
To w pewien sposób cieszy.
To w pewien sposób cieszy.
O kurwa ale pedałów... wszyscy w sukienkach.
A się kurwy ciapate dorobiły na ropie i se leksusów nakupowały - pewnie co drugi jakiś książe Abdullah albo inny pociotek króla ropy. A Ty płać i płacz albo jeździj na dziadoskim gazie...
W Rosji to nikt by się nawet nie zatrzymał, a tutaj cała autostrada leciała "na pomoc".
Nic tylko odpalić bombkę
Nic tylko odpalić bombkę
To Arabia saudyjska! Ciapaci to tylko oni są z koloru skóry, ale mentalność mają zupełnie inną.
Nie usłyszysz od nich Allachu akbar (wszędzie znajdą się idioci i ekstremiści), oni jedynie co to mogą pompować pieniądze w terroryzm.
Tam są bardziej wyczuleni na terrorystów niż w USA, za dużo kasy i bogatych ludzi z całego świata tam się przewala.
Oni nie wyjeżdżają do Anglii czy Polski żeby narobić dzieci i opierdalać się/kraść przez całe życie. Nawet skromniej żyjący tam mają szanse na więcej kasy niż u nas, bo mają gdzie pracować.
Nie usłyszysz od nich Allachu akbar (wszędzie znajdą się idioci i ekstremiści), oni jedynie co to mogą pompować pieniądze w terroryzm.
Tam są bardziej wyczuleni na terrorystów niż w USA, za dużo kasy i bogatych ludzi z całego świata tam się przewala.
Oni nie wyjeżdżają do Anglii czy Polski żeby narobić dzieci i opierdalać się/kraść przez całe życie. Nawet skromniej żyjący tam mają szanse na więcej kasy niż u nas, bo mają gdzie pracować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów