w skali mini od wewnątrz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czy podczas wypadku małe flaczki i móżdżki rozprysną się na mini szybkach i deseczce rozdzielczej ???
samochodziki fajne, zajawka fajna, wszystko fajne tylko powiedzcie mi czemu dzisiaj nawet "punk" czy "metal" musi miec tak bardzo pedalski wymiar. Niedlugo beda cieli jaja przy porodzie zeby bylo jeszcze bardziej pedalsko i sielankowo.
A chciałem napisać na początku, kto kurwa z japońskimi lalkami jeździ samochodem, a tu tak w ciula zrobili
Jaki pedalski podkład
@up Sam jesteś pedalski, dubstepowy gimbusie
FryzjerZG napisał/a:
samochodziki fajne, zajawka fajna, wszystko fajne tylko powiedzcie mi czemu dzisiaj nawet "punk" czy "metal" musi miec tak bardzo pedalski wymiar. Niedlugo beda cieli jaja przy porodzie zeby bylo jeszcze bardziej pedalsko i sielankowo.
Widać, że nie jestes obeznany w temacie Nawet nie obrazaj metalu czy punku, bo to gówno, które tu słyszymy to jakis kinderpunk/emocore dla 14 latków w arafatkach i trampkach w kratke Ale masz racje co do tego, że to gówno zaczyna sie strasznie rozpowszechniac... Jeszcze 10/15 lat temu wiekszosc zbuntowanych dzieciakow sluchalo heavy metalu (klimaty metallici, iron maiden, megadeth itd itd), prawdziwego punku czy innych tam Oi! A teraz?? Teraz kurwa słuchaja tokio hotel, blink 182 i good charlotte ktorych się naogladaly na mtv i w bravo. Zaczynam sie bać, czego bedzie kiedys sluchal moj dzieciak xD
Talth92 napisał/a:
O tym wlasnie mówilem przed chwila
@Up
masz racje
Ale kurwa na moim osiedlu są punki i skini (15,16lat) i kurwa nawet nie widziałem zadnej anarchi na kurtkach!
Po prostu ktoś godny ich wkrecił.
masz racje
Ale kurwa na moim osiedlu są punki i skini (15,16lat) i kurwa nawet nie widziałem zadnej anarchi na kurtkach!
Po prostu ktoś godny ich wkrecił.
Talth92 napisał/a:
Bronienie tego gówna automatycznie nakłada na ciebie rangę 'pedalska emo ciota'.
Mi się z NFS Undergroundem 2 skojarzyło od razu, muzyka też pasuje. Zna ktoś tytuł podkładu? Bo w googlach nic mi nie znajduje. Albo mam jakiś missheard.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów