📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hassasynn napisał/a:
koło sie całe wykrzywiło, droga była zła kierownica była zła i kierowca tez był zły
A mama kierowcy to dopiero była zła
nismo napisał/a:
jak bedzie robił sam to w 300zł sie zamknie, wiem bo sam tak zrobiłem
nie ma chuja żeby się wyrobił w 300zł, Alfa 156 ma z tyłu wielowahacz, tylny wzdłużny i dwa poprzeczne na bank do wymiany, amortyzator pewno poszedł się jebać. No i teraz najlepsze, jeżeli chcesz aby to było zrobione zgodnie ze sztuką to zawieszenie powinno się robić "parami" + do tego ponowna geometria kół to za taki remoncik tylnego zawiasu może wyjebać ok 1500zł
Ta moja piękna Częstochowa...
Przedni napęd i drift, alfa i jazda ech niech odstawi do garażu może matula się nie skapnie, i zwali na nią że rozjebała
Zapraszam na pierwsze 10 stron instrukcji obsługi Alfy, jest tam rozkład jazdy autobusów i numery do warsztatów
Zapraszam na pierwsze 10 stron instrukcji obsługi Alfy, jest tam rozkład jazdy autobusów i numery do warsztatów
kzf napisał/a:
E, nie jest źle. Takie uszkodzenie, to nie koniec świata.
A teraz chcę skierować podziękowania do Panów wyżej i im podobnym, którzy pogardzają tą marką. Dzięki Waszym przekonaniom można kupić całkiem fajne autko za małe pieniądze i przy minimalnym wkładzie serca i uwagi cieszyć się piękną Włoszką bez awarii
Kto co lubi. Jeden woli napierdalać kobietę po ryju i krzyczeć, czemu robiła laskę w kiblu jego najlepszemu przyjacielowi, inny lubi, jak kobieta zrobi obiad, pozmywa, a potem zrobi spontanicznie laskę na kanapie w domu. Jeden woli samochodu używać, i wymieniać części eksploatacyjne na czas, inny lubi, by na 7 dni auto stało 5 dni w serwisie.
no_name_1234 napisał/a:
No niezbyt...
@cyslaw
Hmmm... Myślałem że na początku książki rozsądnie omówią wyciąganie zaślepki zderzaka by wkręcić ucho/hak do holowania - żeby nie szukać daleko.
Ale omawiają kluczyk; faktycznie, siedzisz w domu i możesz drugi z pary sobie oglądać i specjalizować się w jego obsłudze jak Twoja Alfa stoi w warsztacie.
Hmmm... Myślałem że na początku książki rozsądnie omówią wyciąganie zaślepki zderzaka by wkręcić ucho/hak do holowania - żeby nie szukać daleko.
Ale omawiają kluczyk; faktycznie, siedzisz w domu i możesz drugi z pary sobie oglądać i specjalizować się w jego obsłudze jak Twoja Alfa stoi w warsztacie.
I z powrotem na lawetę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów