Niecierpliwi proszeni są o przewinięcie do 0'51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Niecierpliwi proszeni są o przewinięcie do 0'51
I co w tym takiego awesome?
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Lubię uczciwość w stylu "niecierpliwi proszę przewijać do ..."
To przecież prawie minuta mojego cennego czasu, w 51 sekund mogę z 5 razy zajebać żonie krzesłem, albo 4 razy uprawiać z nią seks.
To przecież prawie minuta mojego cennego czasu, w 51 sekund mogę z 5 razy zajebać żonie krzesłem, albo 4 razy uprawiać z nią seks.
Ostatnio pojawia się tu coraz więcej takich filmów z driftem... rozumiem, że to jest fajne dla niektórych ale kurwa to nie jest strona do tego, dawaj takie filmy ale żeby były na nich jakieś faile, kraksy i reszta która pasuje do tej strony a z tym już skończcie, dziękuje za uwagę
piękne kurwa kocham drift
Drift kiedys byl fajny ale teraz kazdy kupuje 316 w LPG i jest wielki drifter
@BMWswap
jak mi matka telefon kupi niedlugo to wam tu bede nagrywał filmiki i zobaczycie
jak mi matka telefon kupi niedlugo to wam tu bede nagrywał filmiki i zobaczycie
Tego gównianym golfem nie zrobicie parówy
Specialized_DEMO
"Ostatnio pojawia się tu coraz więcej takich filmów z driftem... rozumiem, że to jest fajne dla niektórych ale kurwa to nie jest strona do tego, dawaj takie filmy ale żeby były na nich jakieś faile, kraksy i reszta która pasuje do tej strony a z tym już skończcie, dziękuje za uwagę"
Taa... zapewne drift jest tak prosty i lajtowy że każdy by potrafił tak opanować auto by nie wyjebać w tira i nie trafić na harda. Jak się nie podoba drifcik to masz scrolla i zawijaj dalej.
Specialized_DEMO
"Ostatnio pojawia się tu coraz więcej takich filmów z driftem... rozumiem, że to jest fajne dla niektórych ale kurwa to nie jest strona do tego, dawaj takie filmy ale żeby były na nich jakieś faile, kraksy i reszta która pasuje do tej strony a z tym już skończcie, dziękuje za uwagę"
Taa... zapewne drift jest tak prosty i lajtowy że każdy by potrafił tak opanować auto by nie wyjebać w tira i nie trafić na harda. Jak się nie podoba drifcik to masz scrolla i zawijaj dalej.
@up
Na chuj się spinasz ? ja zasugerowałem że nie jest to miejsce na tego typu filmy, a nie że jest to banalne i nawet małpa za kółkiem by to ogarnęła... zamknij ryj i idż ''driftować'' ekspercie swoim poldolotem po parkingu gdzieś na swojej wsi, a na następny raz radze poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem
Na chuj się spinasz ? ja zasugerowałem że nie jest to miejsce na tego typu filmy, a nie że jest to banalne i nawet małpa za kółkiem by to ogarnęła... zamknij ryj i idż ''driftować'' ekspercie swoim poldolotem po parkingu gdzieś na swojej wsi, a na następny raz radze poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów