18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Drifting małym wariatem
Brzydkii • 2014-01-21, 14:56
Siemanko, ot na taki filmik natrafiłem dziś w sieci.

Subaru Justy z silnikiem 1.0 i napędem 4x4. Silnik o tej pojemności dostarcza tej bestii zawrotne 50 koni mechanicznych, jednak jak widać do zabawy wystarcza. Jak właściciel przerobił AWD na RWD? Bardzo prosto. Zostały po prostu wyjęte przednie pół osie. Cena takiego malca to około 3 tysięcy zł, a można sobie sprawić naprawdę fajną zabawkę (sam się do takiej przymierzam).

Utwór: Skrux & Felxprod ft. Complexion - Find You (Clark Kent Remix)
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-01-21, 21:53
Brak piwa za wieśniacką naklejkę "lubię zapierdalać" na lusterku. Oraz za drift na rondzie w środku miasta. Kurwa jak ktoś ma taką pasję to niech wariuje na torze do tego przystosowanym a nie kurwa w terenie zabudowanym. Chuj, że niby pusto i nic nie jedzie, ale wyskoczy mu ktoś lub ktoś wyjedzie, a ten nie zauważy, bo będzie odpierdalał popisy na jezdni.

To tak kurwa, jakbym kochał skakać na bungee, i zamiast robić to w miejscach do tego przystosowanych, skakał sobie na linie z balkonu bloku z szóstego piętra.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
cannondale 2014-01-21, 21:57 12
@up

Aleś Ty durny, proponuje wyskocz z tego 6 piętra bez liny
Zgłoś
I_am_fat 2014-01-21, 21:57 5
@crossdressphyxia

pozdro za frajerskie podejście! Ktoś wyskoczy na pustym rondzie, jak dla mnie jesteś typem takiego goscia co nigdy się nie zabiera na jakieś grubsze misje bo pęka
Zgłoś
Dolot_93 2014-01-21, 21:59 1
@up To zanim skoczysz włącz kamerę Sadistic ci podziękuje
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-21, 22:12
fajne autko i jeszcze 4x4
Zgłoś
jarx 2014-01-21, 22:17
Aż łezka się w oku zakręciła. Lata temu jeździłem takim cackiem. Co do napędu to w tym przypadku główny napęd jest na przednią oś, a napęd na tył jest dołączany przyciskiem w dźwigni zmiany biegów /który można zauważyć w 31s filmu/.
Zgłoś
crossdressphyxia 2014-01-21, 22:18 1
cannondale,

Kris_matras,

Sami sobie nawzajem za wypowiedzi piwka powystawiali, może co z tego będzie, potem się pozapinacie w dupy.

A teraz bierzcie omegę,czy bmw pożyczcie sobie od kumpli o ile jakiś macie i poszpanujcie pod swoimi zawodówkami.

Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Zgłoś
teken 2014-01-21, 22:23
No to mamy materiał gotowy dla policji.
Nie ma to jak wstawiać na neta materiał dowodowy przeciwko sobie.

Niech jakiś troll to podeśle tam gdzie trzeba

Zgłoś
msre 2014-01-21, 22:25
Szczerze powiedziawszy wolałbym za te 3 tysiące kupić jakieś e30. Ale to subaru jak na 50 koni to daje radę .
Zgłoś
BelegUS 2014-01-21, 22:29 2
@mlrahim - Subaru i nawet mniejsze robiło (w Europie było jeszcze Vivio, a na Japonię wszelkie Rexy, R1, R2).

Mieszkam w górach - w rodzinie mieliśmy dokładnie takie Justy (najpierw 1.0, potem 1.2 ) - to naprawdę daje rade w trudnych warunkach śniegowych. Idzie jak czołg. Napęd na przód, a po naciśnięciu przycisku na dźwigni zmiany biegów (widać na filmiku) - stały na 4 buty. Spory prześwit, niska masa - to auto ma znakomite własności trakcyjne i "terenowe"

Teraz Mama ma Justy II generacji (to na bazie Swifta), ja wolnossącą Imprezę, ale to Justy (uczyłem się na nim jeździć ^^) wspominam z rozrzewnieniem. Na śniegu, z 4WD nawet bez mocy można bokiem rzucić
Zgłoś
jezyk 2014-01-21, 22:38
Ciekawe ile taki silnik wytrzyma przy takiej jeździe. Jeszcze na mokrym może tak w pizdę nie dostanie, ale za suchym wiele km by tak nie przejechał. Fakt faktem, że chyba taniej driftować sie nie da hehe
Zgłoś
Leniwy Leonard 2014-01-21, 23:26
Olaboga wariat. Na policje go!
Zgłoś
vrs 2014-01-22, 0:09
wszystko fajnie i ładnie, ale sadole...

Kolega, który lata tym subaru jest Libijczykiem.
Chłosta się należy.
Zgłoś
Zozol300 2014-01-22, 0:35
Miałem takie Justy, z tym że 1.2 75 koni. Może i podłogi nie było ale sprzęt nie do zajechania. W silniku był przepał od diesla, każda fajka inna, zamiast filtra powietrza gąbka z materaca i jeździł na gazie cały czas bo pompa paliwa była zatarta. Żadne ku*wa miasto po powodzi czy sztormie nie przetrwało tyle, co przetrwało te Subaru.
Zgłoś
Zawulon 2014-01-22, 1:34 1
Gość w tej niebieskiej czapce wygląda jakby był upośledzony.

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów