Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szacun za drogi na których to robi, nie każdy poleci bokiem obok 2 metrowej przepaści albo między drzewami, a piwko za Skrillexa
Chyba nie obejrzałeś do końca...
Prawdziwego skilla to ma kierowca Civa, bo tylnonapędowe bmw wprowadzić w poślizg na śniegu potrafi byle down.
Po śniegu to i ja tak latam moim Peugeotem 206 1.4 benzyna + gaz
Video or it didn't happen Srasz, nie latasz.
ja jeb** bo leci bokiem to już wielki drift. Mają wychylenia rzędu 15 stopni i to jeszcze na śniegu -.-
Pokaż, co Ty potrafisz. Pierwszy rów Twój.
Nooo nie ma co drift jak cholera, powiedzialbym ze nawet PRO hahaha
Jak wyżej.
Drift zaczyna się powyżej 100 km/h, to jest co najwyżej kontrolowany poślizg...
Drift to jest technika jazdy w kontrolowanym poślizgu, a więc co Ty pierdolisz? Prędkości powyżej 100km/h? Raczej tylko dla zawodowców.
Nie jest źle, ale chciałabym zobaczyć, jak radzi sobie z tym latem, driftowanie zimą na śniegu nie należy do najtrudniejszych. Ale za beemkę leci zimne piwko
Kochana, spróbuj podriftować w lesie na śniegu, a potem na asfalcie na torze. Co prostsze, a co bezpieczniejsze dla Ciebie i dla auta?
Chyba nie obejrzałeś do końca...
Prawdziwego skilla to ma kierowca Civa, bo tylnonapędowe bmw wprowadzić w poślizg na śniegu potrafi byle down.
Z Tobą zgodzę się w stu procentach. Byle down potrafił będzie wprowadzić każde auto w poślizg na śniegu. Jednak nie każdy down umiał będzie je wyprowadzić
PS Na śniegu łatwiej się ślizgać przednionapędowym autem, jeśli mamy na myśli sytuację jak w filmiku - "zaciągnij ręczny, puść ręczny"
-----------------------------------
Pozdrawiam, Janusz Kulig.
A nie, On nie żyje.
Hejterzy Nakurwiać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów