📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurwa i na to czekalem cala minute?!
Jakaś ciota nagrywała, żadnego "kurwa mać, ja pierdole" co to za Polak ?
Driftingowe Mistrzostwa Polski w Karpaczu
/watch?v=77hhD1JoWIc&feature=player_embedded
/watch?v=VUxBjhiEeBY&feature=player_embedded
/watch?v=77hhD1JoWIc&feature=player_embedded
/watch?v=VUxBjhiEeBY&feature=player_embedded
prisonerhatred napisał/a:
nareszcie BMW na swoim miejscu ,czyli w rowie
Co ? wściekasz się że wyprzedzają twojego malucha ?
To auto znam osobiście , kolega je budował dla tego drivera .
Komentarze typu "nie posraj się" itd sa chyba tylko dlatego że nie interesuje Was Drift.
Sam osobiście mogę dodać, dość ciekawe słowa 3 zagranicznych uczestników tej rundy: "Bywało różnie ale na tak trudnej i wymagającej trasie jeszcze nie jeździliśmy" To chyba mówi samo przez sie jaki jest poziom zawodników u nas w Polsce
I ta runda odzieliła chłopców od prawdziwych mężczyzn, trzeba miec jaja aby przelecieć tę trasę bokiem przy prędkości sredniej 120km/h
Pozdrawiam.
Sam osobiście mogę dodać, dość ciekawe słowa 3 zagranicznych uczestników tej rundy: "Bywało różnie ale na tak trudnej i wymagającej trasie jeszcze nie jeździliśmy" To chyba mówi samo przez sie jaki jest poziom zawodników u nas w Polsce
I ta runda odzieliła chłopców od prawdziwych mężczyzn, trzeba miec jaja aby przelecieć tę trasę bokiem przy prędkości sredniej 120km/h
Pozdrawiam.
Nie lubię driftu, ale przy średnich prędkościach 120km/h umiejętności trzeba mieć niebagatelne, wygląda to fajnie, ale proste nie jest.
majsterPn napisał/a:
@up tylko sie nie posraj...
na pewno byś się posrał jakbyś się w nim przejechał .
aaa zapomniałem , dupa tobie przyrosła do krzesła przed monitorem .
mcmt napisał/a:
Nie lubię driftu, ale przy średnich prędkościach 120km/h umiejętności trzeba mieć niebagatelne, wygląda to fajnie, ale proste nie jest.
fap fap fap ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów