📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O ja pierdolę.
Pierwszy przejechał, drugi przejechał (straciłem rachubę, dodam tylko że trzeźwy nie jestem), ... milionowy przejechał, a gdzieś koło 1:00 koleś przyjebał gdzieś w oddali, czuję się zawiedziony i rozczarowany, poziomem tego filmiku. Na początku dobrze budował atmosferę, potem powoli zaczął być nudnawy, a na moment kulminacyjny zawiódł mnie.
Podsumowując, piwa to bym się napił.
Pierwszy przejechał, drugi przejechał (straciłem rachubę, dodam tylko że trzeźwy nie jestem), ... milionowy przejechał, a gdzieś koło 1:00 koleś przyjebał gdzieś w oddali, czuję się zawiedziony i rozczarowany, poziomem tego filmiku. Na początku dobrze budował atmosferę, potem powoli zaczął być nudnawy, a na moment kulminacyjny zawiódł mnie.
Podsumowując, piwa to bym się napił.
nie chce mi sie wrzucac na uploader wiec daje linka samochod z 1:01
watch?v=ZhuHXtCm2_0
watch?v=ZhuHXtCm2_0
1 samochód Silvia
2 samochód Nissan 200sx
3 samochód BMW e30
4 samochód BMW e30
Dalej mi się już nie chciało :/
2 samochód Nissan 200sx
3 samochód BMW e30
4 samochód BMW e30
Dalej mi się już nie chciało :/
Najwazniejsze ze to nasze polskie zawody. Trasa i poziom zawodnikow miazdzy cyce.
kolego maychan:
1 samochod nissan 200sx s14 lub s14a, po tylnych swiatlach prawdopodobnie s14a (silvia to nie nazwa samochodu a wersja na japoński rynek, poczytaj sobie)
2. nissan 200sx s13
reszta sie zgadza
1 samochod nissan 200sx s14 lub s14a, po tylnych swiatlach prawdopodobnie s14a (silvia to nie nazwa samochodu a wersja na japoński rynek, poczytaj sobie)
2. nissan 200sx s13
reszta sie zgadza
Łoooo łooooo zamiast soczystej kurwy? co z tą Polską...
Jestem pozytywnie zaskoczony jakością filmu. Na portalu, gdzie większość filmów jest kręcona kapciem albo lodówką a zbuferowanie takiego filmu trwa jakieś 30 sec dla 1 min, w tym wypadku zajęło to jakieś 8 min. Piwo leci.
nareszcie BMW na swoim miejscu ,czyli w rowie
A strażak stoi i gada przez telefon
@prisonerhatred
Dobrze, wyzyles sie w necie... A teraz mozesz wsiasc do swojego Wartburga i przejechac sie po swojej wsi. Milego podrywu.
Dobrze, wyzyles sie w necie... A teraz mozesz wsiasc do swojego Wartburga i przejechac sie po swojej wsi. Milego podrywu.
gdzies"" to sie puknij.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów