📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
co to jest za faza na drift ? kojarzy mi się z tępakiem gazującym na światłach...
Biedne auto ...
You're Never Fully Dressed Without a Smile
jeszcze niech podłoży ktoś tą pierdolniętą nutę "ona tu jest i tańczy dla mnie" i nowy hit internetu murowany
jak ten spojler odpadł przy uderzeniu tej szczupłej laski, a ona nawet się nie wyjebała, to jaką siłę docisku mógł generować? Kolejna ławka montowana na szybko w garażu za pomocą kleju do szyb
Jak to jest DRIFT to jestem Hans Klos. Zwykłe palenie laczka albo bączek, ale DRIFT? Chyba na u ciebie na wiosze tak mówioooo
No zgadza się, może to nie drift, ale i tak wciąż lepiej niż jakimś Bmw e36, kupione od kolegi, wujka - kolegi niemca
Oczywiście nie mam nic do kierowców taki autek.
Druga bryka to chyba Nissan Silvia.
hurtownia_magnetowidów napisał/a:
Druga bryka to chyba Nissan Silvia.
200SX jest sprzedawany na rynku japońskim jako Silvia właśnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów