📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
P@N K@C napisał/a:
rozkręca się powoli, ale warto pooglądać do końca
szkoda, ze nagle sie konczy...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
wiem, wiem chłopaki chujowa wrzutka. Tak sobie Wasze filmiki pooglądałem i zastanawiam się, co ja robie na sadisticu?
P@N K@C, zwróciłeś uwagę że najwięcej gadają ci, co mają najmniej do powiedzenia?
Skąd ten nagły wybuch? Co ona zrobiła?
A filmik faktycznie mógłby być przycięty do 1:00
A filmik faktycznie mógłby być przycięty do 1:00
Prawdziwe Rosyjskie drinki to "Szyfo" i "Borjec" polecam poczytać sobie o nich
Laska się pod jarała się tym drinkiem dosłownie i w przenośni
@coliber
pewnie zapalily sie opary w szyjce butli w wyniku podgrzania ogniem z kieliszków
Gorąca impreza
pewnie zapalily sie opary w szyjce butli w wyniku podgrzania ogniem z kieliszków
Gorąca impreza
Od ciepła coś się tam w butelce rozszerzyło (śkaś fizyka się kłania) i wystrzelił strumień czystego, palnego h2h5oh, zapalając się po drodze. Piwo
Dobrze wiedzieć, że ruscy robią coś poza napierdalaniem się i powodowaniem wypadków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów