W bairro Armando Mendes , w cudownym Manaus, mąż dusił swoją żonę, aż ta zemdlała. W opublikowanym po pewnym czasie materiale filmowym, żona stwierdza, że to dobry mąż a akcja na filmiku to tylko drobna kłótnia małżeńska
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakie kurwa dusił? W ciąży jest, to słabo jej się zrobiło. Po co kręcić aferę
pewnie nagrywała to życzliwa sąsiadka,między sztachetami w płocie
kris1978 napisał/a:
Jakie kurwa dusił? W ciąży jest, to słabo jej się zrobiło. Po co kręcić aferę
To wyjaśnia czemu urodziłeś się bez mózgu. Lekkie podduszanie i mama szybciej w ciąży chodziła spac?
- och, kochanie znowu ta twoja narkolepsja
Jakubczyk Zdzisław
Popatrzcie, ile to się musi strasznych rzeczy nadziać, żeby kobieta nie miała ostatniego słowa...
Polski odpowiednik
To samo miałem na myśli, "udusiłem żonę. a nieeee żyje suka, oszukała mnie"
Dzieci gorszego Boga, niech umierają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów