📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gratuluję, mógł jeszcze więcej najebać ciężaru, nie wyciska się rekordów bez asekuracji
@up od kiedy masa jest wyznacznikiem siły?
Stojaczki by pomogły gdyby debil nie rzucił sztangi za jeden z nich
Stojaczki by pomogły gdyby debil nie rzucił sztangi za jeden z nich
Jeśli lubi ryzyko to można wyciskać rekord ze stojakami, ale powinny być sporo dłuższe. Widać, że sztanga mu poszła nad głowę i tam zabrakło podpórek.
jak walczy o zycie haha
Powiedzcie mi jakim trzeba być debilem żeby wyciskać na ławce płaskiej większe ciężary bez asekuracji. Brakuje tylko zacisków aby zadziałała selekcja naturalna.
Oj już myślałam, że się udusi...
Ty idioto.. a jak jest niby poprawna technika przy wyciskaniu ? jak nie mostkowanie ? oświeć mnie ekspercie
Ty idioto.. a jak jest niby poprawna technika przy wyciskaniu ? jak nie mostkowanie ? oświeć mnie ekspercie
rusio93 napisał/a:
@up
Dupa i łopatki/barki muszą być na ławeczce. Tutaj typ dupę podnosi czyli wykonuje źle. Tyle w temacie. Nie obrażaj innych kiedy gówno wiesz.
Dodam tylko że takie wyciskanie o wiele słabiej angażuje mięśnie klatki niż wyciskanie z całymi plecami opartymi na ławeczce.
Ja na siłkę uczęszczam od czasu do czasu, od święta, dwa- trzy razy na tydzień. Mam rozpisany trening, ale póki co efektów jeszcze nie widać ,trwa to z dwa miechy z przerwami.
Jednakże TAKIEGO DEBILA powinno się zutylizować...
Gość nie podniósłby poprawnie 50% ciężaru, który sobie najebał, a co dopiero owe 100%... szkoda gadać.
Takich manian, drodzy Sadole, bez doświadczonego kolegi nie wykonujemy.
Gość najwyraźniej chciał przeskoczyć z 75kg na 90 czy coś w tym rodzaju.. debil skończony.
Jednakże TAKIEGO DEBILA powinno się zutylizować...
Gość nie podniósłby poprawnie 50% ciężaru, który sobie najebał, a co dopiero owe 100%... szkoda gadać.
Takich manian, drodzy Sadole, bez doświadczonego kolegi nie wykonujemy.
Gość najwyraźniej chciał przeskoczyć z 75kg na 90 czy coś w tym rodzaju.. debil skończony.
Jurwa a tak bardzo chciałam usłyszeć te odgłosy jak się dusił.
takija napisał/a:
Dupa i łopatki/barki muszą być na ławeczce. Tutaj typ dupę podnosi czyli wykonuje źle. Tyle w temacie. Nie obrażaj innych kiedy gówno wiesz.
Dodam tylko że takie wyciskanie o wiele słabiej angażuje mięśnie klatki niż wyciskanie z całymi plecami opartymi na ławeczce.
THIS
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów