Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
↑ Strach pomyśleć co by było gdyby to Korwin miał ocenić ciebie i wypowiedzieć się na twój temat
Obawiam się, że ludzki mózg nie potrafi sobie wyobrazić czegoś tak wielkiego, żebym mógł to porównać do tego jak bardzo mam wyjebane na opinie tego kabotyna.
Oceniac kogos bardzo inteligentnego zle tylko dlatego, ze ma inne poglady niz Ty.. To tak bardzo lewackie, zaloze sie ze maszerujesz w pierwszym rzedzie za pis albo po.. Nie nawidze czerwonych, zielonych, czarnych ani takich jak Ty lemingow za to ze macie roszczeniowe podejscie do zycia. Macie mi dac mieszkanie, dac na dziecko, dac na jedzenie, kurwa.. Wybieracie socjalistow bo liczycie, ze cos do was skapnie i trwacie w tej chujni od pokolen..
Chuja wiesz. Nie jestem socjalistą. Zlikwidował bym całą pomoc społeczną gdyby to ode mnie zależało.
Mieszkanie mam swoje, na dziecko nikt mi nie daje, jedzenie kupuję sam.
Nie wybrałem socjalistów i nigdy na żadnych nie zagłosuję.
Gardzę korwinem bo jest nieskończonym chamem, prymitywem, prostakiem, przynosi nam wstyd i jego wszystkie poglądy poza socjalizmem to jest jeden wieli rak.
Chuja wiesz. Nie jestem socjalistą. Zlikwidował bym całą pomoc społeczną gdyby to ode mnie zależało.
Mieszkanie mam swoje, na dziecko nikt mi nie daje, jedzenie kupuję sam.
Nie wybrałem socjalistów i nigdy na żadnych nie zagłosuję.
.
Przestań pierdolić jak potłuczony, sam pisałeś że w USA gdzie jeszcze jest troche wolnosci gospodarczej ludzie żyja gorzej niż w Polsce gdzie niby w/g ciebie rzadzi komuna. Sam sobie zaprzeczasz na kazdym kroku pajacu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów