Jelenia Góra.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jelenia Góra.
HenrykS. napisał/a:
Weź kurwa saszka zamknij mordę.
Jestem Polakiem.
YebacZarzadSadola napisał prawdę, która ciebie pisiorze boli.
Podobno to jakaś proruska onuca była, jeżeli tak to brawo..
Moje miasto, takie piękne.
Wez skończ pierdolić i nie wycieraj sobie gęby moim Miastem, wszyscy widzą, ześ z Kątowni a to jest Jelenia Góra
tolek01 napisał/a:
sami poborowi , film usunięty za 3 , 2 , 1
A no właśnie, dlaczego redakcja sadola jest taka wyczulona na Ukraińców? Nie można w ogóle pokazywać drugiej strony medalu, przecież to na cenzurę zakrawa
Boratfromkusek napisał/a:
A no właśnie, dlaczego redakcja sadola jest taka wyczulona na Ukraińców? Nie można w ogóle pokazywać drugiej strony medalu, przecież to na cenzurę zakrawa
Bo to ich "bracia"
No to będzie odwet jebac ukraine do spodu banda jebanych banderowców i pizd. Kiedyś w lesie miałem okazje się przekonać, ze cipska mocne tylko w grupie.
Wygląda na to że jakis onuc wyłapał. Nic się nie stało.
Co ci ta grupa zrobiła?
skfirsy2 napisał/a:
No to będzie odwet jebac ukraine do spodu banda jebanych banderowców i pizd. Kiedyś w lesie miałem okazje się przekonać, ze cipska mocne tylko w grupie.
Co ci ta grupa zrobiła?
W sumie racja. Polska bardzo pomaga Ukrainie, wiadomo czołgi, pomoc humanitarna, mieszkania dla kobiet i dzieci. Ale.. powinna też wyłapywać zdrowych, silnych i w wieku poborowym ukrów i wysyłać ich do pomocy w swojej ojczyźnie. Nie chodzi tylko o mięso armatnie i wojnę z karabinem. Tam każde ręce do pracy się przydadzą, chociaż do odbudowy czy wydobywania rannych spod gruzu.
Wiecie jak poznać ruskiego trola? Będzie nam mówił jakie to słabe, że cieszymy się, iż giną bracia Rosjanie słowianie z rąk ukrów. Prawdziwy Polak będzie się cieszył, że rukich zabijają ukry i odwrotnie...
Więcej wschodniego bydła wpuszczać do kraju - na pewno będzie spokojniej i bezpieczniej
A tych na filmie wyłapać, połowę odpierdolić dla przykładu, a drugą połowę wypierdolić za wschodnią granicę.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
A tych na filmie wyłapać, połowę odpierdolić dla przykładu, a drugą połowę wypierdolić za wschodnią granicę.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów