📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jak w mario.
A to się musiał zdziwić jebany lodowe piekło go pochłonęło
kurwa ta kamerka zakrzywia czasoprzestrzeń w 0:05.. trzeba przestać palić
o ja pierdole... jaka bieda wokół.... trzeci świat
@Enzo_Gorlomi mówisz znajomo wygląda?
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
ja jebe te ich domy bardziej przypominają moją komórkę niż izbę mieszkalną.
contowsky napisał/a:
@Enzo_Gorlomi mówisz znajomo wygląda?
nie, nic takiego nie powiedziałem
masz urojenia świrze
Akcja 0:20 Kurwa piszcie kiedy co sie dzieje bo przewijałem całe i nic nie zauwazylem kurwa, dopiero druga analiza odniosła skutek
Pamiętam jak kiedyś z kumplami po pijaku w Wiśle wpadliśmy na pomysł "poskakania" ze skoczni (to było przed jej przebudową). Rzecz w tym, że był to chyba piątek wieczór koło 21, a tuż przed skocznią była ruchliwa droga. Aut był sporo, a więc ustawiliśmy się w szeregu żeby przebiec jak będzie przerwa. Gdy się pojawiła ruszyliśmy z browarami w dłoni, niestety nie przewidzieliśmy jednego Była to mroźna zima z dużymi opadami śniegu i nie pomyśleliśmy, że pod śniegiem tuż przed płotem skoczni, a tuż za drogą nie musi być płaski trawnik, a rów, głęboki na tyle, że jak wlecieliśmy w niego to ja mimo 193 cm wzrostu ledwo sięgałem dłonią na zewnątrz Do teraz nie wiem jak się stamtąd wygramoliłem.
W Rosji to wszystko konkretne. Zima, jazda kierowców a nawet śnieg koło krawężników.
00:14 - dom po prawej się rusza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów