📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeżeli to jest we Francji to idę w zakład o 100 euro że kierowca jest czarny.
@up Po nicku ci wierzę bez zakładania się
Pamiętam jak zawsze z dziewczyną jak gdzieś jechaliśmy to była taka akcja, brakuje mi tych czasów, teraz fotelik z tyłu, a ona już zona wiec gały nie robi...
No Kurwa co? Francja to i seks Francuski
longlong7 napisał/a:
Pamiętam jak zawsze z dziewczyną jak gdzieś jechaliśmy to była taka akcja, brakuje mi tych czasów, teraz fotelik z tyłu, a ona już zona wiec gały nie robi...
Wzruszyła mnie twoja historia. Jak to mówią po ślubie teraz żyję w celibacie, dupę to mam po wypłacie.
dama skoro do gały się cała rozebrać. Może nie chciala poplamić sukienki
Dobra rozumiem wszystko! Każdy czasami ma jakieś fantazje. A co! Ale jednego nie rozumiem... Yaris? Serio kurwa? Gdyby to był Golf,Merc,Passat! Cokolwiek! Jak można lecieć na gościa w ToyToy'u?
@longlong7 - ale powiedz mi, czy to takie gadanie zeby gadac czy prawda? Z jednej strony rozumiem, dziecko itd. ale czy to ludziom przechodzi chcica na siebie, czy moze jednak sami wymyslaja sobie powod, zeby seks byl mialki? Ja bylem chajtniety tylko 2 lata, i bez dziecka, ale byl pelen serwis, a jak przycisnelo to 15 minut przed wyjsciem do pracy byla szarpanina, jak reksio do szynki.
longlong7 napisał/a:
Moja jeszcze robi...
Gonzo971 napisał/a:
Dobra rozumiem wszystko! Każdy czasami ma jakieś fantazje. A co! Ale jednego nie rozumiem... Yaris? Serio kurwa? Gdyby to był Golf,Merc,Passat! Cokolwiek! Jak można lecieć na gościa w ToyToy'u?
Może to robi z miłości?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów