📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wygląda na jakieś półtusze które z chłodni wypadły
Marian_Koniuszko napisał/a:
Wygląda na jakieś półtusze które z chłodni wypadły
Jechali na to wesele w Peru i chcieli się pokazać.
dżonyłojlker napisał/a:
Jechali na to wesele w Peru i chcieli się pokazać.
drugie piwko za dobrą pamięć !
Przypomniało mi się jak w wojsku robiłem za kierowcę i woziłem wieczorkami oficerków dyżurnych po poligonie honkerem na zwyczajowy objazd. Raz przyjebałem w sarnę, śmierć na miejscu. Zaradny chorąży (tam funkcję OD pełnili i chorążowie) nakazał pomoc ją spakować na tył i zawieźć do swojej chaty. Sytuacja kuriozalna ale 5 dni urlopu nagrodowego załatwił. Ehhh człowiek tęskni za młodością.
krz30ychu napisał/a:
Przypomniało mi się jak w wojsku robiłem za kierowcę i woziłem wieczorkami oficerków dyżurnych po poligonie honkerem na zwyczajowy objazd. Raz przyjebałem w sarnę, śmierć na miejscu. Zaradny chorąży (tam funkcję OD pełnili i chorążowie) nakazał pomoc ją spakować na tył i zawieźć do swojej chaty. Sytuacja kuriozalna ale 5 dni urlopu nagrodowego załatwił. Ehhh człowiek tęskni za młodością.
a on opierdolł smaczną pieczeń i kiełbachę z dzika
droga zasłana trupami, ale trupami które miały zostać zjedzone
Kiblarz by się wpierdolił nawet do lawy bo widocznie te auta stojące na poboczu na awaryjnych to byli fani czekający na jego przejazd.
Niżej od nich są już tylko kierowcy BMW
Niżej od nich są już tylko kierowcy BMW
Droga usłana truchłami kundli. Wypadły z ciężarówki wiozącej je do przetwórni smalcu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów