📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Tu nie o auto chodzi, tylko ten zakręt jest źle wyprofilowany. Widziałem podobny motyw we Włoszech chyba, tylko tam wyrzucało na zewnętrzną. Jak ktoś ignorował znaki to wypadał z trasy.
Co wy w ogóle tworzycie za teorie? Ktoś w ogóle tylnonapędówką jeździł? Gość dodał gazu w zakręcie, który jak widać jest śliski, co spowodowało wypchnięcie tyłu, gdyby założył kontrę to przy tej prędkości wyszedł by z tego piękny slide i tyle, a że nie miał pojęcia co zrobić to jechał z dalej skręconymi kołami (lub nawet na prosto) i wyjechał z drogi.
oooołłłłjeee beema wyjechała w pole, biedna, niedowartościowana gimbaza ze slamsów walić konie
dr dre, to chyba zart co? przeciez przod dziala tylko do ok 300 koni bez elektronicznej szpery, glupoty gadasz dokształć się, 4 motion to zwykly haldex, wiec dziala inaczej niz 4x4 typowe
wlatca, blokade środkowego mech roznicowego w seryjnych terenowkach masz tylko w G klasie merca. tez bzdura a wjazd na bmw, kompleks jakis czy co?
A takie zakrety pokazuja kto umie jezdzic,
wlatca, blokade środkowego mech roznicowego w seryjnych terenowkach masz tylko w G klasie merca. tez bzdura a wjazd na bmw, kompleks jakis czy co?
A takie zakrety pokazuja kto umie jezdzic,
wojas30 napisał/a:
Kolejny dowód na to że Amerykanie nie potrafią produkować samochodów które skręcają...
boże kurwa,boże...cięzko mi to skomentować nawet.
I co mu z tych kontroli trakcji i innych śmiesznych elektronicznych zabawek dla nieumiejących jeździć? NIC
dlatego wolę moją sierrę cosworth XR4x4 ze stałym napędem bez żadnej elektroniki
dlatego wolę moją sierrę cosworth XR4x4 ze stałym napędem bez żadnej elektroniki
dokładnie, jak ktoś tam up napisał, kupują sieroty 500 konne fury i nawet skontrować nie potrafi jak mu dupą zarzuci, lepiej bez ESP z podwórka niech nie wyjeżdżają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów