📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie włączył zblokowania mechanizmu różnicowego ot cała mi filozofia.
Ale hejterzy w fwd nawet i tego nie zrobią
Ale hejterzy w fwd nawet i tego nie zrobią
chłopcze z rwd czyli beemki, samochody z napędem na tył są dla ludzi inteligentnych i wykazujących jakiekolwiek umiejętności prowadzenia pojazdem, więc mnie nie dziwi fakt, że tak wielu ich użytkowników ląduje w rowach itp. Co nie zmienia faktu, że FWD zawsze będzie lepiej na drodze trzymac niż RWD więc mistrzowie prostych strzeżcie się zakrętów mroku...
A najlepszy jest i tak 4x4 i chuj ze wszystkim.
A najlepszy jest i tak 4x4 i chuj ze wszystkim.
i czemu ma sluyzyc ten filmik codziennie gina ludzie na drogach, a wy hieny poszukujace informacji i dotacji bedziecie czychac na kolejny zlom z drogich aut aby go opchnac na bazarze za rogiem
Kolejny dowód na to że Amerykanie nie potrafią produkować samochodów które skręcają...
Cytat:
Kolejny dowód na to że Amerykanie nie potrafią produkować samochodów które skręcają...
ale to jest bmw?
@BrekiBMW panie mądralo mechanizm róznicowy to się w terenówkach blokuje a konkretnie centralny mechanizm róznicowy... ale co tam przecież "jestę kierowcę BMW" a to zobowiązuje
@czerwo64 z tego co mi wiadomo to 4motion, jest to marka używana przez volkswagena do oznaczania modeli z napędem 4x4. Więc 4motion nie może być lepsze od 4x4, bo to jest to samo. Co najwyżej mógłbyś mówić, że np. 4motion jest lepsze od xDrive, lub odwrotnie.
w tytule takich filmików powinniśmy dopisywać teaser... żeby kurwa nie czekać niepotrzebnie na harda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów