18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:38
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
chorym 2020-08-17, 14:03 11
zajebal jeszcze glowa o kraweznik?
Zgłoś
Halman 2020-08-17, 14:05 1
chorym napisał/a:

zajebal jeszcze glowa o kraweznik?

sporo na to wskazuje...
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-08-17, 14:33 6
Nie wiem czy się nie powtarzam, ale z tym napierdalaniem innych to radzę wam się zastanowić. Bo mozna zjebać sobie życie. Znam przypadek opowiedziany z pierwszej ręki. Koleś zabił samochodem drugą osobę, rodzina "wystapiła do sądu o odszkodowanie" (nie wiem jak to prawnei wyglada, taki skrót myślowy). Wywalczyła za zabicie powyżej miliona złotych (nie pamiętam czy moze nie kilka milionów). Pamiętajcie czasy się zmieniły.
Zgłoś
bercisko 2020-08-17, 14:46 2
Ten drugi nie wiedział, że "bez koszulki" daje +15 do siły?
Zgłoś
dennissliwa 2020-08-17, 15:43 4
Wątpie czy łysy sie obudzi po takim walnieciu głowa w chodnik
Zgłoś
P12 2020-08-17, 18:17 1
Jeden kop za dużo i jesteś w dupie....
Zgłoś
htp 2020-08-17, 18:21 1
P12 napisał/a:

Jeden kop za dużo i jesteś w dupie....

Ale za to my mamy atrakcje
Zgłoś
Tobiahus96 2020-08-17, 20:05 4
Ale widac ze suchoklates cos trenowal bo z piesci ladnie trafil, midlekick no i higha jak mu zajebal.. No ja tam sie nie znam ale nie raz sie ogladalo jakies tam ksw czy ufc
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2020-08-17, 20:17 7
Lolz, ogólnie to polecam na trawce albo po prostu ustąpić. Od bójki do morderstwa tylko jeden krawężnik dzieli
Zgłoś
djted 2020-08-17, 20:31 2
Bedzie najlepszym fighterem na dzielni, w wiezieniu
Zgłoś
piter52 2020-08-17, 22:10 1
Maj kantry...soł bjutiful...
Zgłoś
Gamera 2020-08-17, 22:47 2
Historia z Warszawy 2018r. Koleś typowy geek, chudy jak patyk, był na pierwszej randce z laską i zaczepił ich pijany typ. Po wyzwiskach zaczęła się szarpanina i geek uderzył(podobno cios lekki, świadek opisał jako "flak") typa, który przewrócił się na lampę w parku i złamał kark. Geek dostał dwa lata więzienia i życie zrypane.
Zgłoś
Cain-Van-Horadrim 2020-08-18, 0:43 2
Uniósł się honorem. Podjął walkę którą, jak widać wygrał. Patrząc na tor lotu oponenta i finał upadku, śmiem twierdzić że życie odebrał, a swoje przegrał.
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-08-18, 2:28 1
Czekałem aż tą jebaną ścierę też zdzieli, jebane kurwy! Trzeba było ze swoim fagasem siedzieć w aucie, albo przynajmniej się nie sapać do obcych ludzi. Teraz to płacz, krzyk i zgrzytanie zębów, ale żeby krówsko wcześniej ogarnęło swojego fagasa to kurwa nie, bo po co! Typowi co spuszczał wpierdol, jako Król, nie dał bym medalu tylko dla tego, że nie przypierdolił też i babie!

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów