📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nie wiem czy się nie powtarzam, ale z tym napierdalaniem innych to radzę wam się zastanowić. Bo mozna zjebać sobie życie. Znam przypadek opowiedziany z pierwszej ręki. Koleś zabił samochodem drugą osobę, rodzina "wystapiła do sądu o odszkodowanie" (nie wiem jak to prawnei wyglada, taki skrót myślowy). Wywalczyła za zabicie powyżej miliona złotych (nie pamiętam czy moze nie kilka milionów). Pamiętajcie czasy się zmieniły.
Wątpie czy łysy sie obudzi po takim walnieciu głowa w chodnik
Ale widac ze suchoklates cos trenowal bo z piesci ladnie trafil, midlekick no i higha jak mu zajebal.. No ja tam sie nie znam ale nie raz sie ogladalo jakies tam ksw czy ufc
Lolz, ogólnie to polecam na trawce albo po prostu ustąpić. Od bójki do morderstwa tylko jeden krawężnik dzieli
Historia z Warszawy 2018r. Koleś typowy geek, chudy jak patyk, był na pierwszej randce z laską i zaczepił ich pijany typ. Po wyzwiskach zaczęła się szarpanina i geek uderzył(podobno cios lekki, świadek opisał jako "flak") typa, który przewrócił się na lampę w parku i złamał kark. Geek dostał dwa lata więzienia i życie zrypane.
Uniósł się honorem. Podjął walkę którą, jak widać wygrał. Patrząc na tor lotu oponenta i finał upadku, śmiem twierdzić że życie odebrał, a swoje przegrał.
Czekałem aż tą jebaną ścierę też zdzieli, jebane kurwy! Trzeba było ze swoim fagasem siedzieć w aucie, albo przynajmniej się nie sapać do obcych ludzi. Teraz to płacz, krzyk i zgrzytanie zębów, ale żeby krówsko wcześniej ogarnęło swojego fagasa to kurwa nie, bo po co! Typowi co spuszczał wpierdol, jako Król, nie dał bym medalu tylko dla tego, że nie przypierdolił też i babie!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów