18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Drogowcy
swieca • 2013-05-15, 11:59
Jedna z największych piramid Majów na Belize została zburzona, bo robotnicy potrzebowali kamieni na budowę drogi.

Zniszczona piramida w Nohmul miała ponad 30 metrów wysokości i była dla Majów miejscem dokonywania obrzędów. Jej wiek szacowano na co najmniej 2300 lat, był to najcenniejszy obiekt archeologiczny tego południowoamerykańskiego kraju.
Zgłoś
Lagan 2013-05-15, 12:00 93
Ja pierdole co z ciule
Zgłoś
s................r 2013-05-15, 12:04 8
Sterta gruzu, komu to i na chuj potrzebne ? Majowie się nie oburzą bo już nie żyją, a na co komu takie badziewie w to miejsce chociaż posłuży za niemiecką autostradę to się na coś przyda.

Jebane Maje, oszukali sirious sama
Zgłoś
D................k 2013-05-15, 12:06 36
Za coś takiego powinna być kula w tył głowy. Łagodniejszej kary nie widzę dla takich umysłowych spierdolin.
Zgłoś
andrewerty 2013-05-15, 12:07 1
Lagan napisał/a:

Ja pierdole co z ciule

nie pierdol przynajmniej beda miec lepsze drogi
nie to co u nas

mogli by tak u nas rozebrac zlote miasto w licheniu i przeznaczyc to na podbudowe drogi - bylby z tego wiekszy pozytek

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
Ork.Fajny 2013-05-15, 12:18 1
Lagan napisał/a:

Ja pierdole co z ciule

Popatrz na zdjęcia. Ta "piramida" była porośnięta na zewnątrz bujną florą. Niezbyt to wygląda na coś co ktoś zauważał. Po chuja pluć hejtem na drogowców, oni robili tylko swoje, wyrównać teren, posadzić asfalt, polać wodą i pozwolić drodze rosnąć.
Zgłoś
g................1 2013-05-15, 12:22 1
Oj tam, Majowie już z niej nie korzystali.
Zgłoś
rockface123 2013-05-15, 12:58 27
była sobie 2300 lat i jakiś tępy chuj ją zburzył niech pierdolnie wkońcu ta asteroida bo ludzkość cofa się w ewolucji

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Smutas 2013-05-15, 13:02 2
Chociaż wszyscy zobaczyli jak w środku wygląda.
Zgłoś
h................9 2013-05-15, 15:06 2
Typowe zachowanie ciapaków
Zgłoś
Loaloa 2013-05-15, 15:25
W pierwszym świecie to się nazywa recykling surowca.
Zgłoś
XtravaganZa 2013-05-15, 15:34 19
haneczka1989 - jakich kurwa ciapaków? Do kuchni, bo woda się spali!

Zgłoś
Mycoplasmatal 2013-05-15, 19:57 1
I na chuj naród odbudowywał starówkę w stolicy jak można było tyle krajówek nasadzić.
Zgłoś
feranos 2013-05-16, 1:17
Fakt jest pewien, że faktycznie skoro im na to pozwolono (przecież kurwa nie zrobili tego samozwańczo, bo za takie rzeczy idzie się do pierdla) to widocznie te ruiny nie były potrzebne kulturowo. Poza tym nie dziwie mnie to jakoś strasznie, widać, że te ruiny i tak się sypały, to była tylko kwestia czasu, a tak przynajmniej jest z tego jakiś pożytek.

www.feranos.eu
Zgłoś
takija 2013-05-16, 6:29 1
Dziko rosnący gruz....nie mówcie cyganom!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów