Za Stefanem w prawo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Którędy na Wałbrzych?
youtube.com/kudiofficial
mixcloud.com/djkudi
Dałbym piwo choćby za opis - bo mnie rozbawił, ale z drugiej strony nie chciałbym, żeby głupota wyszła na główną...
Dałbym piwo choćby za opis - bo mnie rozbawił, ale z drugiej strony nie chciałbym, żeby głupota wyszła na główną...
Tak jakoś mi się rzuciło w oczy
@Nameless pierwszy raz sie z takim czyms spotkalem i nic nie moge wymslic oprocz drogowskazu. fotka chyba mowi sama za siebie. raczej watpie azeby wbil sie glowa po przeleceniu kilku metrow od miejsca wybuchu
nowomodny nonsens! żeby w zimę bez butów zapierdalać...
Buty miał dobre tyle o ile, skoro ich nie ma, gdyż buty były na wagę złota w owym czasie. Wszystko białe wszędzie tak samo wygląda to wbili typa żeby w razie co mieć jakiś punkt odniesienia. Osobliwy przy tym.
Na Pacyfiku było również ciężko, ale wolne postępy US Army często były winą samych amerykanów, którzy nie życzyli sobie walczyć bez wsparcia czołgowego, lotniczego i przygotowania artyleryjskiego. Tymczasem na frocie wschodnim każde wsparcie było rarytasem i najczęściej walczono bardzo krwawo. Już przecież Napoleon mówił, że artyleria dodaje gracji temu co byłoby inaczej zwykłą rzezią
Na Pacyfiku było również ciężko, ale wolne postępy US Army często były winą samych amerykanów, którzy nie życzyli sobie walczyć bez wsparcia czołgowego, lotniczego i przygotowania artyleryjskiego. Tymczasem na frocie wschodnim każde wsparcie było rarytasem i najczęściej walczono bardzo krwawo. Już przecież Napoleon mówił, że artyleria dodaje gracji temu co byłoby inaczej zwykłą rzezią
Zajebiście. Już nie muszę wchodzić na faktopedie;/. Wszystko w jednym miejscu. Dodajcie jeszcze mistrzów kwejka i inne gówno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów