📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
do operatora drona: następnym razem jak twoje cacko goni laska z miotłom to uciekaj dronem w strone krawędzi dachu a nie wzdłuż
Dałbym Ci piwo za posta bo udany, ale za to kurwa
szatan_ns napisał/a:
nie dam i chuj.(...)miotłom
fajna pupa
Parę godzin temu o tym czytałem na belgijskich newsach i tam twierdzili, że to dzieło Polaka. Tylko dlaczego tytuł filmiku jest po czesku i bloki takie nie nasze? Idiots, idiots everywhere!
I ta murzyńska muzyka
szatan_ns napisał/a:
do operatora drona: następnym razem jak twoje cacko goni laska z miotłom to uciekaj dronem w strone krawędzi dachu a nie wzdłuż
Może chciał żeby pobiegała i ewentualnie odkryła
Przyłapał ją, że nic nie robi i nie ma jej w kuchni to od razu miotłę wzięła do ręki dla niepoznaki
Już myślałem, że z tą miotłą spadnie na ziemie...
Myślałem, że po tym skoku na końcu spierdoli z krawędzi budynku ...
Gdyby sie poturlala po tej rozgrzanej papie to by sie szybciej opalila
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów