Bambo terroryzował rodzinę, przyjechali panowie żeby mu wytłumaczyć że to nie ładnie i tak się nie robi. Gdy prośby i pieszczoty prądem nie pomogły, odjebali go Można tak od 1:00.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jeszcze śmieszniej by było gdyby okazało się, że czarnuch nie znał angielskiego
Hmm no a mogli jebnąć batonem po kościach, połamać i na leczonko.
Można śmiało przewinąć do 4:16, wcześniej tylko "drop the knife"!
Można śmiało przewinąć do 4:16, wcześniej tylko "drop the knife"!
Ależ się piesek wystraszył
pieknie zacząłem dzień, dziękuję
Sadol sadolem (zajebisty materiał ), ale mimo wszystko muszę przyznać, że policjant zachował się naprawdę fachowo i użył broni palnej jako ostateczności, a nie środka do utylizacji gówna, wielki szacunek dla niego.
Czarnuch sam się o to prosił.
Fajna zabawa z ciągłym otwieraniem i zamykaniem drzwi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów