18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
tarkos16 2012-07-06, 13:02 1
oOo a ja myslalem ze tam tylko murzyni walczyli bo ich biali panowie tam wyslali ...
Zgłoś
norbiciat 2012-07-06, 13:32
ciekawe jak zachowały się te nagrania z tonącego okrętu
Zgłoś
s................n 2012-07-06, 13:34
Omg coś ze mną nie tak.... za pierwszym razem przeczytałem "murzyn pasuje do klimatu"
Zgłoś
pisuar 2012-07-06, 13:41
@norbiciat okręt zatonął, a później wyłowili kamerę. jestem specjalistą - czekam na wszystkie pytania.
a muzyka nie pasuje...
Zgłoś
Pater patriae 2012-07-06, 13:47
Jaki fejk, każdy wie, że XIXw. i pierwsza połowa XX były czarno białe, widziałem wiele filmów z tamtych czasów. FEJK.

Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Zgłoś
j................x 2012-07-06, 14:20 2
piwo za burzuma
Zgłoś
ukcioo 2012-07-06, 17:41 1
co pasuje do klimatu? muza? ty to nazywasz muzyką ?oO
Zgłoś
Dopek 2012-07-06, 21:08 2
Na podgladzie filmu myslalem ze to YMCA
Zgłoś
karygwronkkinog 2012-07-06, 23:20
wypad zydzie!!!!!! jrdynie muza spoko.......zudzie jebany!
Zgłoś
J................y 2012-07-07, 0:07
muza pasuje do klimatu? ty to nazywasz muzyką?
Zgłoś
J................b 2012-07-07, 0:10 1
Pater patriae napisał/a:

Jaki fejk, każdy wie, że XIXw. i pierwsza połowa XX były czarno białe, widziałem wiele filmów z tamtych czasów. FEJK.

Ale nie denerwuj się tak. Czy Ty naprawdę kurwa nie widzisz że to jest "koloryzowane" komputerowo? Nie oglądałeś nigdy "samych swoich" po kolorowaniu?
Zgłoś
Aragon1988 2012-07-07, 0:10 3
zabijanie rozbitków jakoś średnio pasuje do wizerunku prawych amerykanów...
Zgłoś
jankol 2012-07-07, 0:21 6
Tak dla ścisłości: Burzum - Dunkelheit
Cały album "Filosofem" to dobry klimat.
Zgłoś
uyvu 2012-07-07, 0:33 2
@Aragon1988 Japończycy z rozbitych statków w większości przypadków wysadzali się granatami gdy tylko dopłynęli do wroga (jeśli poszukasz znajdziesz na youtube video na pewno, bo kiedyś widziałem na national geographic bodajże). Dlatego warto było posłać im parę serii z BAR'a albo Thompsona na dzień dobry
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów