📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ohjaniemoge napisał/a:
Dla tych z kijem w dupie akcja od 0:22
herbalix napisał/a:
a jak mam w dupie dildo to też mogę przewinąć czy muszę oglądać opd początku?
Przecież napisał, że dla z kijem w dupie a nie z dildosem. Czy sztuczny kutas cię oślepił?
Czytaj ze zrozumieniem.
PanEmo napisał/a:
Przecież napisał, że dla z kijem w dupie a nie z dildosem. Czy sztuczny kutas cię oślepił?
Czytaj ze zrozumieniem.
no właśnie staram się ale nie mogę wykminić czy chodzi ogólenie o pobudzających się analnie czy jest rozróżnienie między drewnem, tworzywami sztucznymi i metalami. i czy za kij można uznać ołówek hb?
no kurwa...
włączasz drukowanie 100+ stron i idziesz się wysrać, wracasz a tu nic ;(
nie lubię idiotycznego Hejtu
włączasz drukowanie 100+ stron i idziesz się wysrać, wracasz a tu nic ;(
To serwer idioto
System email2fax w ZUSie.
Takie drukarki mają w polskich urzędach skarbowych jak musza poinformować ze mamy podatek do odebrania.
Co jak co, ale na tym filmie dobrze widac kontrast miedzy polska a "juesej" czy innym UK. U nas jaby cos takiego sie zdazyło powiedział bym heh, ewentualenie pokazały bym to kumplowi. A u nich? stoi cała ekipa z biura nad drukarka i patrza jak kartki drukuje, w dodatku trzeba nagrac i ogłosic całemu swiatu. I co kazda kartka smiech, a robota stoi. Kurwa ciekawe ile czasu tak stali. Jak jakies tempe cipy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów