📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
plik RAR
a jak mam w dupie dildo to też mogę przewinąć czy muszę oglądać opd początku?
ohjaniemoge! Jaka magija!
Kurwa poziom rozrywki dzisiejszego świata. Daj debilom drukarkę i uchyl szafkę to cały dzień będą mieli zajęcie.
Kurwa poziom rozrywki dzisiejszego świata. Daj debilom drukarkę i uchyl szafkę to cały dzień będą mieli zajęcie.
herbalix napisał/a:
a jak mam w dupie dildo to też mogę przewinąć czy muszę oglądać opd początku?
Naprawdę w dupie mamy... tzn. gówno nas... NIE JESTEŚMY ZAINTERESOWANI twoimi zabawami.
wyjebane w te kartki... tylko czemu ten pc w prawym górnym rogu jest na kluczyk?
To jest pendrive idioto
To jest pendrive idioto !
F1frytas napisał/a:
wyjebane w te kartki... tylko czemu ten pc w prawym górnym rogu jest na kluczyk?
To jest pendrive idioto !
johnnybgoode napisał/a:
Właściwie to od 0:24
Łzesz! Akcja od 0:25
- szefie da ja mam robić właściwie z tymi dokumentami?
- kseruj i do niszczarki!!!
- kseruj i do niszczarki!!!
Ja słyszałem takie pogłoski , że jak się ma w dupie dildo to trzeba oglądać od końca do początku bo inaczej może okrężnice wypierdolić z mocowania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów