Ależ nikt nie musi nic dostarczać, bo przecież chuj Moravitzky zapewniał że państwo jest doskonale przygotowane?
Przecież ta spierdolina dyrektur co zwolnił położną która ośmieliła się powiedzieć prawdę że brakuje sprzętu, zapewnia że jest go pod dostatkiem... To po co jeszcze drukować coś na drukarkach?
tak było, tak jest, jak napierdalał kłamca na początku, że na jaką to apokalipsę jesteśmy przygotowani, a tu taki chuj jak kaczy'ńskiego dziób
dlatego za wszelką cenę chcą tych wyborów, plan jest taki, zakopywać wszystko, utajniać i kłamać że jest wszystko zajebiście że by było poparcie, obiecują kto co chce, jak bym napisał że chcę połowę kasy nauczycieli bo ja dziecko w domu muszę sam uczyć to by mi dali pewnie
i teraz jak wygrają "zajebiście" dla nich, za raz zapomną co obiecywali
jak przegrają to nie ich broszka, niech opozycja się martwi jak kasę wyskrobać, a jak nie uda się, super, będzie można po nich jechać i po wyborcach jechać, że jak by oni wygrali to by kasa była
Mogę drukować ale mam Canon PIXMA IP 4300
Jedynie 2d
jak spróbujesz dużo razy na jednej kartce wydrukować może się uda 3d
Mogę drukować ale mam Canon PIXMA IP 4300
Jedynie 2d
Jasne! Potrzeba tylko ryzę papieru, nozyczki i trochę kleju. Dużo zabawy, ale się da:)
Takie rzeczy to Państwo powinno robić !! Skurwysyny wszystko rozdały i rozkradali..
Dokładnie! Najwięcej rozkradli...
Drukujcie respiratory a nie jakieś pierdolone przyłbice
Ok, ale w jakim celu mamy to teraz roboć?
I cyk donosik do skarbóweczki leci, że podatku od darowizny nie płacicie. Wy przestępcy skarbowi! Jak mozecie skarb państwa na szwank narażać? Do pierdla was wsadzic w jednej celi z Masą i Trynkiewiczem. Już ja się o to postaram!!!
To nie jest darowizna - to przychód w naturze.
Kur%a pisząc szybko zajebałem się z nazwą: Przyłbice dla Medyków - Warszawa i Mazowieckie. Zaraz to wyedytuje, jak da rade. Soooory i dzieki za sprawdzenie!
To pisac nie potrafisz a chcesz drukować w 3D? Typowy polaczek
To pisac nie potrafisz a chcesz drukować w 3D? Typowy polaczek
Pisać nie potrafię, studia nie skończone, praca w spożywczaku. Wszystko chujowe, ale wydruki 1sza liga
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów