Drodzy sadole! Szukamy osób z drukarkami 3d do pomocy przy drukowaniu przyłbic do szpitali na terenie całej Polski. Znajdźcie nas na fejsie `Przyłbice dla Medyków '. Akcja zupełnie charytatywna. Ja jestem z Warszawy i jest nas 70 osób, drukujemy 500 przyłbic dziennie! Pomożecie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Takie rzeczy to Państwo powinno robić !! Skurwysyny wszystko rozdały i rozkradali..
Harmon wzrostu EPO(Steryd maratończyków)Rozszerza pęcherzyki płucne,które pobierają więcej tlenu...A nie to jest temat wiadra na głowę i jak tego w Polsce nie ma to bez komentarza...
I cyk donosik do skarbóweczki leci, że podatku od darowizny nie płacicie. Wy przestępcy skarbowi! Jak mozecie skarb państwa na szwank narażać? Do pierdla was wsadzic w jednej celi z Masą i Trynkiewiczem. Już ja się o to postaram!!!
radek225 napisał/a:
I cyk donosik do skarbóweczki leci, że podatku od darowizny nie płacicie. Wy przestępcy skarbowi! Jak mozecie skarb państwa na szwank narażać? Do pierdla was wsadzic w jednej celi z Masą i Trynkiewiczem. Już ja się o to postaram!!!
Nawet na crowfoundingu nie możemy hajsu zebrać bo nie mamy podpisanych umów, że coś damy, ze kupujemy filament dla takiej a takiej osoby o dowodzie osobistym numer.. , nie ma wyceny masek... Szpital pisze @, dzwoni, pisze na fb my robimy, zawozimy, jest. Szybko i bez pierdyliona papierków. Polski system nie jest gotowy na szybkie dzialanie bez zbędnego pierdolenia.
pinowak napisał/a:
Znajdźcie nas na fejsie `przyłbice dla szpitali'.
Taki chuj. Nie ma takiej grupy ani hashtaga.
Liton napisał/a:
Taki chuj. Nie ma takiej grupy ani hashtaga.
Kur%a pisząc szybko zajebałem się z nazwą: Przyłbice dla Medyków - Warszawa i Mazowieckie. Zaraz to wyedytuje, jak da rade. Soooory i dzieki za sprawdzenie!
Ależ nikt nie musi nic dostarczać, bo przecież chuj Moravitzky zapewniał że państwo jest doskonale przygotowane?
Przecież ta spierdolina dyrektur co zwolnił położną która ośmieliła się powiedzieć prawdę że brakuje sprzętu, zapewnia że jest go pod dostatkiem... To po co jeszcze drukować coś na drukarkach?
Przecież ta spierdolina dyrektur co zwolnił położną która ośmieliła się powiedzieć prawdę że brakuje sprzętu, zapewnia że jest go pod dostatkiem... To po co jeszcze drukować coś na drukarkach?
!
nazwa grupy na fb Przyłbice dla Medyków a nie przylbice dla szpitali (sorry po%bala mi się nazwa)
!
!
Wie ktoś jak to wyedytować, albo wykasować i postawić jeszcze raz, bez tej głupiej wtopy?
!
!
!
nazwa grupy na fb Przyłbice dla Medyków a nie przylbice dla szpitali (sorry po%bala mi się nazwa)
!
!
Wie ktoś jak to wyedytować, albo wykasować i postawić jeszcze raz, bez tej głupiej wtopy?
!
!
!
pinowak napisał/a:
Nawet na crowfoundingu nie możemy hajsu zebrać bo nie mamy podpisanych umów, że coś damy, ze kupujemy filament dla takiej a takiej osoby o dowodzie osobistym numer.. , nie ma wyceny masek... Szpital pisze @, dzwoni, pisze na fb my robimy, zawozimy, jest. Szybko i bez pierdyliona papierków. Polski system nie jest gotowy na szybkie dzialanie bez zbędnego pierdolenia.
Obiecaj komuś posadę albo "dowód wdzięczności" wręcz, to wszystko ułatwi.
Mogę drukować ale mam Canon PIXMA IP 4300
Jedynie 2d
Jedynie 2d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów