📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I bardzo dobrze grubym Knurom .
Lolekmko11 napisał/a:
I bardzo dobrze grubym Knurom .
ale pierdolisz... tylu na jednego, który miał dość motopizd łamiących wszystkie przepisy do tego hałasujących mam nadzieje że kiedyś trafią na linki przez drogę
Krakus36 napisał/a:
ale pierdolisz... tylu na jednego, który miał dość motopizd łamiących wszystkie przepisy do tego hałasujących mam nadzieje że kiedyś trafią na linki przez drogę
I co że tylu na 1 ? Sami zaczeli, szukali rozpierdolu to znaleźli . Każdy cep co na siłę szuka dymu powinien skończyć na ojomie
Wydaje mi się, że bardziej chodzi o fakt, że motopizdy blokują pasy... Jeśli tak trzymam z grubymi... Natomiast jeśli zaczepiać, żeby zaczepić uznaje rację motopizd
No niby stoją na pasach a nie powinni no ale da się przejść. Najebany knur ewidentnie szuka dymu no i znalazł. Niechętnie ale wg mnie rację mają motopizdy.
Najbardziej podoba mi się dżentelmen w zielonej koszulce który chciał zostać bohaterem więc wpierdolił się w sam środek i zaczął robić pozę samolotu jakby mieli go ukrzyżować przez co dostał za darmo gazem, najlepiej się nie wpierdalać
Krakus36 napisał/a:
Huj ci w dupę stary huju.
ProVVe napisał/a:
Wydaje mi się, że bardziej chodzi o fakt, że motopizdy blokują pasy... Jeśli tak trzymam z grubymi... Natomiast jeśli zaczepiać, żeby zaczepić uznaje rację motopizd
Dla twojej informacji autopizdefko cały ten przejazd jest zorganizowany, a ulice są wyłączone z ruchu żeby auta nie jeździły
mam_racje napisał/a:
Motopedały
Haha kurwa właśnie o tym samym odcinku sp pomyślałem.
Facet się pewnie wkurwił bo jeździ tak banda mało chujkowcow i dra pizdy tymi motorynka mi bo im się wydaje że imponują.
ja do motocyklistów nic nie mam, ale tu widzimy zbieranine motopizd. Banda debili, którzy uważają, że w dużej grupie są nietykalni. W USA akurat jest duży problem z takimi debilami. Konfiskata motocykli i zakaz prowadzenia pojazdów może by ich ostudziła chociaż wątpię, że któryś tam ma prawko.
Gruba świnia pięknie skasowana, strzał w ryj, kop w ulaną dupę, kop w ryj. Szukali wrażeń i znaleźli
Nie chodź z nożem na strzelaninę i nie walcz na pięści z człowiekiem w kasku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów