📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no za 100 razem im się udało
Za pierwszym razem się udało: najpierw nagrali gościa na pierwszym planie, potem tego na drugim, a na końcu zmontowali wszystko w jedną całość.
@LaChupacabbra Patrzcie eksperta mamy, jakim kurwa cudem Smoleńsk jest jeszcze nie rozwiazany O.o
Zwróćcie uwage ile piłek lezy na trawniku na drugim planie. Właśnie tyle potrzebowali aby im się wreszcie udało
Śmieszni są ludzie, typu Chupacabra, którzy pod KAŻDYM KURWA filmem spamują 'fejk, fejk'. Wiem, że w dzisiejszych czasach sporo takowych 'fejkow' lata, ale nie raz i nie dwa, specjaliści doszukują się wała tam, gdzie go po prostu kurwa nie ma, dlaczego? Dlatego, że są tak sztywnymi spierdolinami, że kiedy tylko widzą ludzi, którzy pokazują swoje kozackie umiejętności, czują ból gdy patrzą na siebie, męczących się po kilku schodkach do mieszkania i tronu przy kompie. W sumie to bardziej smutne niż śmieszne :X
CHuj...może ćwiczyli 100000 razy , albo zmontowali te 2 uderzenia , ale obczajcie jak ta piłeczka zapierdala!
Modelowy swing
Oglądam to i oglądam ... nie dość że piłki im się nie kończą to jeszcze trafia za każdym razem > FAKE !
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów