Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PiłaJajaMuCharata chyba z dalekiego wschodu albo i wielbiciel tego regionu
Dlaczego w kolejnym zawodzie nie ma parytetów?
Widział ktoś babę drwala?
Feministki?
Widział ktoś babę drwala?
Feministki?
niech mi będzie wolno wyrazić, zapewne w imieniu ogromnej rzeszy sadystów, słowa wielkiego zawodu i niezadowolenia, z powodu niewyj🤬ia w kosmos(albo chociaż poza kadr), niczym z katapulty, owego manekina.
ale i tak z lekka smarknąłem. model fizyki niczym w gta. xD
viking19 napisał/a:
niech mi będzie wolno wyrazić, zapewne w imieniu ogromnej rzeszy sadystów, słowa wielkiego zawodu i niezadowolenia, z powodu niewyj🤬ia w kosmos(albo chociaż poza kadr), niczym z katapulty, owego manekina.
Tak też było fajnie. Jądra ściągnęło do kolan i przerwało kręgosłup.
Juzwa napisał/a:
Mówisz, masz.
C🤬jowo chce ściąć to drzewo, piłę trzyma się pod innym kątem i na innej wysokości

TytanowyRosomak napisał/a:
C🤬jowo chce ściąć to drzewo, piłę trzyma się pod innym kątem i na innej wysokości
Ja się na tym nie znam, ale łatwiej byłoby też, gdyby była odpalona.
podpis użytkownika
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Ale widać, że to jakiś cywilizowany kraj (wygląda trochę na USA). Jest sprzęt i zabezpieczenia.
W Indiach, Chinach czy gdzieś w murzynowie skończyłoby się to bardziej widowiskowo
W Indiach, Chinach czy gdzieś w murzynowie skończyłoby się to bardziej widowiskowo

Juzwa napisał/a:
Mówisz, masz.
Dzięki.
Ja znam kilka bab mechaników:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie