Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a, jestem za tym żeby oficjalnie nazwać takie małpie piłowanie auta "Dryftowanie". Powinno być to wyraźnie odseparowane od sztuki driftu bo to ma się nijak do kontrolowanego poślizgu.
Korwin-Mikke pięknie to wyjaśnił - "chcącemu nie dzieje się krzywda", jest to książkowy przykład, jak by nie był kretynem to by nie miał rozj🤬ej twarzy i kłopotów ze zdrowiem. Tak samo mordercy, zabijesz z premedytacją, powtarzam z premedytacją, czeka Cię kara śmierci bez wyjątku, w myśl zasady, "chcącemu nie dzieje się krzywda. I tak trzeba żyć. Chciał to ma.
jak go k🤬a mi nie szkoda, teraz ludzie dostają małpiego rozum że by tylko zdjęcie zrobić albo film nagrać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie