Jak podaje źródło tak kończy się jazda na skuterze. Nie jeździjcie na skuterach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
On sam z siebie siedzi czy ten słupek go w pionie trzyma
Brawo za tytuł
Nie rozumiem nad czym się zastanawiają. Przeciąć brudasa na pół i wtedy wyjmą ten pierdolony słupek.
Res0r napisał/a:
Ja tam się na anatomii nie znam, ale wg. mnie, tam gdzie drzazga, tam powinno być co najmniej serce.
Taa, biologia w gimnazjum, jedni patrzą na penisy inni na anatomię.
On serce ma około dwa centymetry ponad tą drzazgą. Patrząc na kąt wbicia to nawet żeber z przodu nie ruszyła. Lecz z tyłu to już inna sprawa.. Ogólnie siedzi jak zombie bo nie dość że ledwie oddychać może, to jeszcze wszystko go w środku boli i na pewno jest załamany, bo prawie mu się zginąć udało, prawie.
Res0r napisał/a:
Ja tam się na anatomii nie znam, ale wg. mnie, tam gdzie drzazga, tam powinno być co najmniej serce. Chop siedzi o własnych siłach.
Toś dojebał panie teraz. Widocznie trafiło gdzieś między śledzionę a przewód pokarmowy.
nieudacznik napisał/a:
On sam z siebie siedzi czy ten słupek go w pionie trzyma
w poziomie kolego, w poziomie....
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów