📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Można zostawić. Niewidoczna jest
Powoli pęsetą. A jak nie, to z czasem sama wyjdzie
Do pełni szczęścia brakowało jeszcze, żeby się wjebali w linkę. Ale cóż, nie można mieć wszystkiego.
Powiadam wam szukacie gałęzi w stopie bliźniego swego a belki w swym oku nie widzicie.
Kurwa genialne. Jutro idę wbić kilka takich u siebie w lesie na tych skurwysynów.
TylerPL napisał/a:
Kurwa genialne. Jutro idę wbić kilka takich u siebie w lesie na tych skurwysynów.
Pamiętaj jeszcze o co najmniej dwóch linkach - sorki ach ta autokorekta - chciałem napisać "liniach obrony"
TylerPL napisał/a:
I jeden sobie w dupę włóż biedaku umysłowy i materialny. Świrze nie zapomnij też zgłosić się na leczenie w ośrodku zamkniętym.
gen.T.Rozwadowski napisał/a:
Pamiętaj jeszcze o co najmniej dwóch linkach - sorki ach ta autokorekta - chciałem napisać "liniach obrony"
W obi są w promocji na metry.Takie jak do hamulca od roweru za 4pln/m. U siebie w lesie ostatnio dołożyłem
Prawidłowo. W lesie mogą hałasować tylko piły i inne maszyny od wycinki a nie motopozdy.
Lee225 napisał/a:
I jeden sobie w dupę włóż biedaku umysłowy i materialny. Świrze nie zapomnij też zgłosić się na leczenie w ośrodku zamkniętym.
Ujawniła się spierdolina motorowa zapierdalająca swoim kibelkiem po lasach
TylerPL napisał/a:
gen.T.Rozwadowski napisał/a:
Umysłowe dno, wracajcie lepiej do siebie na wschód do tajgi albo Krasnojarska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów