📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Drewno kurwa,drewno.
Co więcej,dłużyca.
Co więcej,dłużyca.
zwierzak30 napisał/a:
Drewno kurwa,drewno.
Co więcej,dłużyca.
Masz rację, drewno.
Nie denerwuj się już.
Wina Tuska
orzech1991 napisał/a:
@aaaaaaaaaaaaaa
pierwsze co pomyślałem
Film z 2003, to były czasy wypożyczalni DVD. Wypożyczyłem wersję dwupłytową z dodatkami, było "making of".
Na filmie te kłody podskakują, w rzeczywistości nic takiego nie miałoby miejsca. Nie pamiętam na 100%, ale chyba nawet zrobili taką próbną akcję, że łańcuch się rozpiął i kłody spadły... wyglądało to mało spektakularnie. Więc te efekty komputerowe na filmie nijak się mają do rzeczywistości. Jak w większości filmów. Ale film na tamte czasy robił wrażenie.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Film z 2003, to były czasy wypożyczalni DVD. Wypożyczyłem wersję dwupłytową z dodatkami, było "making of".
Na filmie te kłody podskakują, w rzeczywistości nic takiego nie miałoby miejsca. Nie pamiętam na 100%, ale chyba nawet zrobili taką próbną akcję, że łańcuch się rozpiął i kłody spadły... wyglądało to mało spektakularnie. Więc te efekty komputerowe na filmie nijak się mają do rzeczywistości. Jak w większości filmów. Ale film na tamte czasy robił wrażenie.
Faktycznie robił, brakowało tylko chociaż odrobiny realizmu. No ale to Hollywood, gówniane filmy bez sensu to ich specjalność
Pralpunkt napisał/a:
Oglądałem kilka razy i wina tira z naprzeciwka - tak obstawiam
Wiadomo że jego wina idiota jakich wielu niestety ...
Dodam że tacy idioci są przyzwyczajeni że przy zakrętach bd mijać się tylko z osobówkami albo innymi tirami nie biorąc pod uwagę tego iż że są inne nietypowe ładunki jak na filmiku , a to akurat nie był jakiś ostry łuk..,.
zwierzak30 napisał/a:
Drewno kurwa,drewno.
Co więcej,dłużyca.
To nie jest dłużyca bo to "drewno z sztabla" Jak to u nas mawiają ma 2,5m długości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów