📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ktoś powie stare, niepraktyczne, ale to ile ci ludzie włożyli pracy, serca i pieniędzy w te auta... Miło popatrzeć na fajne zajawki.
Huj, dam piwo chociaż nie mam prawka. Ale jeżdżę zajebiście!
kuropatwa z tematu "wiejskie wozidła" pewnie powie że wiocha bo bmw e30.
ale to jest przykre... za tyle kasy co ktoś włożył w te passaty moglbym kupic nowe audi :/
Za bmw brak piwa . Za dużo tego buractwa w [B]rykach[M]łodego[W]ieśniaka porobiło.
mareczex093,
Ostatnio w moim mieście, gość nowym BMW 5 przejechał chyba 8 razy dookoła rynku. Mięliśmy mu pomachać czarną flagą, ale pojechał
Ostatnio w moim mieście, gość nowym BMW 5 przejechał chyba 8 razy dookoła rynku. Mięliśmy mu pomachać czarną flagą, ale pojechał
piwko za hilltop hoods i oczywiście za filmik
Ma wielki ból dupy, bo musiał włożyć sobie 3 szczury w odbyt
mareczex093 napisał/a:
Za bmw brak piwa . Za dużo tego buractwa w [B]rykach[M]łodego[W]ieśniaka porobiło.
Jesteś napewno zwykłym frajerem bujającym sie składakiem po blokowisku
Muzyka mi się strasznie podobała dopóty nie zaczął się film i ten nigga zaczął śpiewać ;//
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów