Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie chodzi tutaj o samą muzykę ,chodzi mi tutaj głównie o wykonanie....ludzie ogarnijcie się i zobaczcie jak oni to robią, popatrzcie na zgranie zespołu nie zauważyłem żadnego błędy ze strony gitarzysty, klawiszowca lub perkusisty miejscami nawet była improwizacja ,która dodała smaczku. Więc nie srajcie mi tutaj o typ muzyki tylko patrzcie na jej wykonanie i zobaczcie ile pracy musiał włożyć zespół ,żeby to wszystko skonstruować ,żeby wszystko było dokręcone na ostatnią śrubkę. Tyle z mojej strony napinacze ^^
sama gram w zespole metalowym, i z mojej strony nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, nie takie rzeczy się grało
sama gram w zespole metalowym, i z mojej strony nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, nie takie rzeczy się grało
Czekam na coś lepszego, jestem niezmiernie ciekaw Waszej twórczości
szczególnie te wszystkie gadżety które oni tam posiadają i jak się z nimi obchodzą
Fakt. Jak wszedł bas, pierwsza moja myśl: "Co ten pierdolony cyborg odpierdala?!"
edit:znalazłem "Soundblox Pro Bass Envelope Filter"
Niestety brak krwi
Skrillex - Scary Monsters And Nice Sprites w wykonaniu Pinn Panelle
Post nie odnosi się do żadnego użytkownika konkretnie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów