Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@rixpi
Wiadomo ze jest to muzyka , nie zaprzeczam. Jak byś uważał w gimnazjum gdy pani was uczyła czytania ze zrozumieniem to byś wywnioskował z mojego postu, że również słucham (między innymi) elektroniki, znam sie również na wielu innych rodzajach muzyki ale nie próbuje zabłysnąć nią na portalach internetowych. Powracając do czytania ze zrozumieniem: pytanie kolegi na które tak gorliwie odpowiedziales było ironią i tak naprawde nikt nie chce zebys to pisał. Najzwyczajniej w swiecie słuchaj sobie swojego dubstepu w domu i nie mecz nas po prostu swoim pierdoleniem ziomus bo...
Czekaj, czekaj jak Ci to dobrze wyperswadować... może dużymi literami:
CHUJ NAS TO OBCHODZI!
prawie wogóle nie daje piw, ale Ty zasłużyłes
za każdym razem kiedy ktoś nazwie coś elektronicznego technem lub dubstepem, od razu pojawia się ktoś mówiący że "to NIE JEST prawdziwy dubstep/techno", "tyś słyszał techno", "gówno wiesz o tej muzyce, to nie jest ambitny dubstep, ja znam lepsze!"
i zabawne jest to, że takie osoby nie dają przykładów czym w takim razie jest "prawdziwe techno", w zamian za to krzycząc czym nie jest.
Mark One - Ready For It " ft Goldfinger "
DUBSTEP/GRIME
Pogugluj .
@up
To jest muzyka?
jakim idiotą trzeba być żeby uważać że bass i perkusja to nie muzyka
co was tak boli ten dubstep? słabe uszy macie?
Dzieci z 19-stego wieku się pojawiły ...
Jak nie muzyka to Styl życia ;]
Przykro mi , zostałeś w tyle , a świat idzie do przodu
Wiem , odpiszesz mi że świat cofa się ... ale to już nie mój problem że jesteś za cienki żeby to słuchać
Jaki ja kurwa staroswiecki jestem...
Zostalem w tyle i jestem za cienki zeby sluchac tego bezmyslnego napierdalania? Kilka zapetlonych dzwiekow nie nazwalbym muzyka i tyczy sie to calego elektronicznego gowna. Caly utwor sklada sie z kilku dzwiekow i jak napisal ktos wczesniej
cała ta muzyka elktroniczna jest dla półmozgów. 0 przesłania 0 niczego. Akurat żeby jak się jest najebanym potańczyć do tego.
jakim idiotą trzeba być żeby uważać że bass i perkusja to nie muzyka
co was tak boli ten dubstep? słabe uszy macie?
Wypowiadalem sie na temat dubshitu a nie drum & bass
Ave!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów