Może to "gówno" w takiej wersji Wam się spodoba.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pycia21 napisał/a:
Według mnie,gra właśnie ładną napierdolkę...
Moze malo napierdolek na perkusji widziales?
pycia21 napisał/a:
Podaj tytuł bo dobre to
Moleman - Rush Ogólnie jest sporo wyjebanych nut dnb i dubstep, które słyszało tylko parę tyś ludu, smutne to
Moze i to "gowno" ale ja powiem lepiej, zacznijcie sie przyzwyczajac!!!
kolejny post użytkownika który sam potrafi robić tylko gówno siedząc na kiblu, a komentuje cudzą twórczość określając ją mianem "gówna".
Skrillex jest ok. No i pan perkusista jest HOT, jaka klata!. fap fap fap TAK powinniście sadole wyglądać, a jak już będziecie to krytykujcie grube babskie tyłki
Dawajcie tytuł , ja słucham dubstepu Jakoś spodobało mi się ;d
Gościu spoko gra na perkusji fajnie zmixowane, ale kawałek skrillexa mi się nie podoba.
Ode mnie.
Łamańce na perkusje :
przy tym lubię przeglądać harda :
A to jest Dubstep :
Ode mnie.
Łamańce na perkusje :
przy tym lubię przeglądać harda :
A to jest Dubstep :
Teodozja, true, true, ciało mniaaaaaam! całość średnio mi się podoba, ale nakurwia równo ;]
Teodozja & zbronkoo, dziewczyny ogarnijcie sie, przeciez ten suchar klaty nie ma!!!
widocznie duzo sie "rusza" w trakcie grania i to wam wydaje sie atrakcyjne. załoze sie, ze gdy zalozy koszulke wyglada jak wieszak
takich gości jak on określam mianem "Ibisza", bo po prostu delikatnie wyrzeźbił swoje małe mięśnie i się odtłuścił, przez widać ich niewielki zarys, to wszystko
Lalus12, jestes mistrzem tworzenia oksymoronów: jak mozna "sluchac" dubstepu i nie znac klasyki gatunku?? Tak, tak Skrillex to nie stricte dubstep, ale swoim CALL 911 zdobył uznanie fanów elektronicznych ciągotów.
widocznie duzo sie "rusza" w trakcie grania i to wam wydaje sie atrakcyjne. załoze sie, ze gdy zalozy koszulke wyglada jak wieszak
takich gości jak on określam mianem "Ibisza", bo po prostu delikatnie wyrzeźbił swoje małe mięśnie i się odtłuścił, przez widać ich niewielki zarys, to wszystko
Lalus12 napisał/a:
Dawajcie tytuł , ja słucham dubstepu ......
Lalus12, jestes mistrzem tworzenia oksymoronów: jak mozna "sluchac" dubstepu i nie znac klasyki gatunku?? Tak, tak Skrillex to nie stricte dubstep, ale swoim CALL 911 zdobył uznanie fanów elektronicznych ciągotów.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów