Nie wysilaj się...to nic nie da;/ Obojętnie, kto co by nie wrzucił będą stękać!! Wrzucisz coś z rapem-ooooooo k***a znowu małpia muzyka;], wrzucisz coś z metalem-oooooo k***a znowu muza brudasów, wrzucisz dubstep....to sam widzisz co piszą. To taka forumowa tradycja w ch*j, którą wszyscy tutaj...no prawie wszyscy uwielbiaja kultywować! Zjechać, zniszczyć i obspermić każdy post który ktoś wrzuci;]
Ewidentny komentarz "pod publiczkę" i dla zgarnięcia piw. Fuck you, bitch !
Nie wysilaj się...to nic nie da;/ Obojętnie, kto co by nie wrzucił będą stękać!! Wrzucisz coś z rapem-ooooooo kurwa znowu małpia muzyka;], wrzucisz coś z metalem-oooooo kurwa znowu muza brudasów, wrzucisz dubstep....to sam widzisz co piszą. To taka forumowa tradycja w chuj, którą wszyscy tutaj...no prawie wszyscy uwielbiaja kultywować! Zjechać, zniszczyć i obspermić każdy post który ktoś wrzuci;]
To może poprostu nie wrzucajcie na sadola muzyki, bo to sadistic a nie itunes.
Ewidentny komentarz "pod publiczkę" i dla zgarnięcia piw. Fuck you, bitch !
Ale musi Cię boleć, że ktoś coś mądrzejszego potrafi napisać od Ciebie. Pamiętaj!! Myślenie i wypowiadanie własnych poglądów nie boli!! A jak boli to polecam środek przeciwbólowy PanAdolf;] Żydom pomagał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów