jak widać i dubstep można połączyć z orkiestrą symfoniczną.Jak dla mnie daje rade
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
dobrze że więcej tu orkiestry
nie wiem co wy macie do Dupstepu, jedni lubia rocka, inni popa, kolejni rapa a jeszcze inni Dupstep no i co? jeden zacznie komentować Dupstepa negatywnie to za nim odrazu stado bachorów powtarzające to samo... ;/
artarac napisał/a:
nie wiem co wy macie do Dupstepu, jedni lubia rocka, inni popa, kolejni rapa a jeszcze inni Dupstep no i co? jeden zacznie komentować Dupstepa negatywnie to za nim odrazu stado bachorów powtarzające to samo... ;/
Nie wysilaj się...to nic nie da;/ Obojętnie, kto co by nie wrzucił będą stękać!! Wrzucisz coś z rapem-ooooooo kurwa znowu małpia muzyka;], wrzucisz coś z metalem-oooooo kurwa znowu muza brudasów, wrzucisz dubstep....to sam widzisz co piszą. To taka forumowa tradycja w chuj, którą wszyscy tutaj...no prawie wszyscy uwielbiaja kultywować! Zjechać, zniszczyć i obspermić każdy post który ktoś wrzuci;]
Co jak co ale ta pierwsza nutka jest zajebiście przez kogoś zrobiona . Jebie mnie Wasza opinia na temat dubstepu . Jak nie lubisz to nie słucha i nie komentuja nie będziesz wkurwiać innych . Ja nie słucham metalu , rocka , czy hip-hopu , przez co nie wypowiadam się na ten temat . Pokój na Ziemi skurwysyny
cały kawałek to Nero-Innocence.Jeśli nie chce wam sie słuchać polecam puścić sobie od 3:30:)
Zna ktoś tytuł tego utworu ??
Jak zna to prosze o podanie ( to tak celem uprzedzenia textów w stylu , wiem ale nie powiem).
Jak zna to prosze o podanie ( to tak celem uprzedzenia textów w stylu , wiem ale nie powiem).
Wszystkie instrumenty są, ale nie widzę nigdzie wiertarki którą słychać w tle ???
Ja powtórzę raz jeszcze: muzyka elektroniczna wywodzi się od klasycznych kompozytorów, którzy po prostu stwierdzili że dotychczasowa forma się wyczerpała. Pierwsze wytwory elektroniczne (lata 50) są więc rewelacyjne, polecam każdemu posłuchać. Problem zaczął się gdy stworzono narzędzia dające możliwość niewykształconemu ćwierćinteligentowi "tworzyć muzykę". Dzięki temu mamy sporo gówna do przebrania, żeby wynaleźć perłę.
grot napisał/a:
Wszystkie instrumenty są, ale nie widzę nigdzie wiertarki którą słychać w tle ???
stary ci zza sciany nakurwia...
BBC wypieprzać mi z tym...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów