📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozwinąłem komentarze tylko po to żeby zobaczyć czy napiszecie coś o czarnych, nie zawiodłem się
@parker_91
Huja nas to obchodzi ?
Co do filmiku to daje radę, nie wiedziałem, że można zatańczyć przy dubstepie ;]
Huja nas to obchodzi ?
Co do filmiku to daje radę, nie wiedziałem, że można zatańczyć przy dubstepie ;]
Kurwa... muzyka... jak to brzmi dumie...
A to ma wspólnego z muzyką tylko to, że jest głośno i słychać.
A to ma wspólnego z muzyką tylko to, że jest głośno i słychać.
W końcu się dowiedziałem co to ten dupstep i fajnie wygląda,a pogo tańczą pedały z długimi włosami, chociaż taniec to dość mocne słowo w tym przypadku.
@ up
A kim ty w ogóle jesteś, pisałem coś do ciebie ? STFU.
@up, up
To jest moje zdanie o niedomytych małpach, skaczących jedna na drugą, które charakteryzują się dodatkową pedalskimi, długimi włoskami. I nie jestem małą dziwką bo nie należę do twojej szmaciarskiej rodziny.
A kim ty w ogóle jesteś, pisałem coś do ciebie ? STFU.
@up, up
To jest moje zdanie o niedomytych małpach, skaczących jedna na drugą, które charakteryzują się dodatkową pedalskimi, długimi włoskami. I nie jestem małą dziwką bo nie należę do twojej szmaciarskiej rodziny.
Zacnie panowie nakurwiają!!
Co to za buciki tego murzyna wiem że abibas z żółtej skóry.
No kurwa mac, czy wiekszosc z was musi byc na tyle ograniczona zeby trzymac sie jednego stylu muzyki?
W pracy na sluchawkach zarzucam rocka, jadac samochodem dnb i jego pochodne, w domu dla relaksu HH a jak sie napierdole na jakiejs popizdziawce to sie bawie do jebanego disco polo i jakos nie mam problemu jak inni zebym byl wierny jednemu gatunkowi muzyki. Badzcie dalej ograniczeni.
W pracy na sluchawkach zarzucam rocka, jadac samochodem dnb i jego pochodne, w domu dla relaksu HH a jak sie napierdole na jakiejs popizdziawce to sie bawie do jebanego disco polo i jakos nie mam problemu jak inni zebym byl wierny jednemu gatunkowi muzyki. Badzcie dalej ograniczeni.
parker łazisz na koncerty i kłakami wywijasz,nic tak nie wkurwia jak jakis gówniarz kłakami przede mna wywija
Było by piwo , ale to znaczyłoby wystawianie piwa murzynowi , więc nie ma.
asd123123123 napisał/a:
Co to za buciki tego murzyna wiem że abibas z żółtej skóry.
Z żółtej skóry od banana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów