Wiem ze zaraz przyjdą fani BMW TEAM SAUBER ale cóż, w dupie to mam...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Najpiękniejszy VW świata z najlepszym silnikiem ze stajni VW
co to kurwa sadistic czy automoto?
To nie jest kurwa serwis do prezentacji starych trupów.
Ten film się mija z celem nie jest nawet ciekawy.
Ten film się mija z celem nie jest nawet ciekawy.
starego trupa to masz miedzy nogami, nie każdego rajcują robale w głowie odpadające ręce czy pękające słoiki w odbycie...
Może dla ciebie nie jest ciekawy, tępy szpadlu. Skoro nie ciekawi cie motoryzacja to na chuj w ogóle wchodziłeś w ten link. Gdyby każdy interesował się tym samym to życie byłoby nudne baranie
Mainline napisał/a:
Może dla ciebie nie jest ciekawy, tępy szpadlu. Skoro nie ciekawi cie motoryzacja to na chuj w ogóle wchodziłeś w ten link. Gdyby każdy interesował się tym samym to życie byłoby nudne baranie
No tak nie ma to jak jarać się 20 letnim niemieckim szmelcvagenem bez wyrazu, truchło za 5 tyś z kup teraz i już macie podjarkę. Dresowóz dla gimbusów za grosze.
typowy odzew zarezerwowany dla gimbusów i dresiarzy z połową mózgu.
@up uwielbiam stereotypy, corrado dres car, bmw dres car, prius auto dla ekologow, micra dla kobiety, passat dla taksowkarzy i tak mozna by w nieskonczonosc i wychodzi na to ze niczym nie mozna jezdzic...
generalnie w tych akurat stereotypach jest sporo prawdy:)
za to Twoje wypowiedzi pokazują ze z harda nie wychodzisz, idź sobie pofapuj dobrze Ci to na nerwy zrobi
moonmaker05 napisał/a:
hahaha widac ze wciaz jezdzisz komunikacja miejska i masz mokro jak widzisz lexusa czy mercedesa
zajaram się widząc 20 letniego trupa który nie ma klasy ani wyrazu poza tym że ma trochę koni pod maską nie ma nic. A jeśli dla ciebie auto ma mieć tylko kopa to nie wiele ci potrzeba do szczęścia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów