straszy rosyjskich podróżnych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anatidaephobia
Strach przed tym że jakimś cudem zawsze obserwuje cię kaczka!
Strach przed tym że jakimś cudem zawsze obserwuje cię kaczka!
podobno w knajpach można już dostać Leszka po smoleńsku lub po gdańsku, zimnego lub ciepłego
@up
A dla spragnionych mocniejszego alkoholu jest Krwawa Mary!
A dla spragnionych mocniejszego alkoholu jest Krwawa Mary!
Mecenas12 napisał/a:
@xtraludek
Ja tam słyszałem o Kaczce po smoleńsku, a do tego Zimny Lech
pieczonej w borowikach?
Virdos napisał/a:
Komorowski żyje! Poza tym wcale tak nie wygląda
komorowski wraz z putinem i tuskiem pod wplywem lobby pedalsko-euro-żydowskiego zamordowali podstępnie Pana Prezydenta Lech Kaczyńskiego.
dla nas, obrońcuf kżyża, prezydent zawsze będzie jeden.
Lepsza kaczka niż ktoś kto wystawia pomnik pierdolonym bolszewikom
Ale wy sobie zdajecie sprawę, że kaczki nie latają na tej wysokości co samoloty do tego też nie rozwijają takich prędkości no i pozostaje pęd powietrza który by zdmuchną kaczke nawet jak by była przyczepiona. To zdjęcie widma prześladowcy, po zobaczeniu którego samolot zawsze zahacza skrzydłem o drzewo
@rrdzony
Zamordowany to został Twój dostęp do słownika...
Zamordowany to został Twój dostęp do słownika...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów