Angela Merkel się cieszy z wygranej Niemców. Ale przecież my już te gesty znamy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tusk podnóżek Merkel...
Tusk pachołek jebany. Na żadnym meczu Polski go nie widziałem a jak szwaby grają to proszę...
Niemcy z boiska co chwilę na trybuny patrzyli i zaczynali biegać szybciej
Hehe, nawet podobna. Btw. Tusk jaka "smutna" minka po golu dla niemiec. Aktorzyna jebany...
ja pierdolę, ile można wrzucać na tego tuska ?
a najważniejsze, co to da ?
a najważniejsze, co to da ?
leodan011 był na wszystkich meczach siedział 2 rzędy za Platinim,
jak bys miał darmowe wejściówki też byś poszedł ;p
jak bys miał darmowe wejściówki też byś poszedł ;p
Cytat:
Tusk ta stara k**** swoim rodakom kibicuje, no pierdol***** matoł....
mam nadzieję, że będzie ban, kurwa, za taką postawę
Tylko na meczu Niemcy-Izrael można zobaczyć więcej polskich polityków.
Mam nadzieję, że fryce nie wygrają Euro. Nie zasługują na to, bo:
- są chujami
- grają strasznie brzydko. Efektywnie ale nie efektownie
- są kutasami
- są nazistami
- w składzie mają trzech Polaków, kilku Turków, Ghańczyka i to tylko i wyłącznie dzięki nim wygrywają.
- są chujami
- grają strasznie brzydko. Efektywnie ale nie efektownie
- są kutasami
- są nazistami
- w składzie mają trzech Polaków, kilku Turków, Ghańczyka i to tylko i wyłącznie dzięki nim wygrywają.
Po niektórych komentarzach aż zal mi niektórych "osobników" . Po 1 dziwne ze oglądając mecze polaków widziałem tam Donalda Tuska jak widać Wy nie widzicie.Po 2 ludzie pomyślcie trochę jesteśmy współgospodarzem ME 2012 wiec po prostu wypada być na każdym meczu, Po 3 osobiście sam kibicowałem Niemcom gdyż moim zdaniem Grecja nie zasłużyła na awans i to My Polacy powinniśmy się znaleźć w tym ćwierćfinale lub choćby Rosja.Ale cóż wydaje mi się że osoby które pisały taki głupoty to po prostu dzieci w wieku 13-16lat ;]
Typowe pisowskie debile... Akurat Tusk był na każdym meczu reprezentacji.
Niestety Was rozczaruję i powiem,że Tusk był na każdym meczu Polaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów