a................a
2013-01-02, 19:29
Dajesz tylko popraw "nurką"
A jeśli chodzi o zdjęcia to u mnie 404 Not Found
M................n
2013-01-02, 20:45
Coś się dzieje ze stroną, bo albo nie ładują mi się komentarze, albo filmiki, albo wogóle mnie wyp🤬ala na zbity ryj
Sceneria super, ale pływaczka brzydula...
Jaka mistrzyni świata jak to jest facet k🤬a o.O
G................R
2013-01-02, 22:51
To jest kobieta tyle, że tak jakby... mniej urodziwa

Tutaj foto:
ilchi.com/wp-content/uploads/2012/04/Natalia-Avseenko.jpg
Jak każda wysokiej klasy sportsmenka tak i ona- kiedyś była facetem
ashitaka - nurkom, nurkom to l. mnoga......................................
S................i
2013-01-03, 13:46
Nie wyobrażam sobie po c🤬j ludzie uprawiają speleologię, a nurkowanie w jaskiniach i lodowatej wodzie to już kompletny absurd. Ludzie to pojeby.
@up
Ponieważ niektórzy maja pasje a nie spędzają czas przy komputerze jak my
@sajgonski
Sam trochę łażę pod ziemią i według mnie robią to dlatego, że widzą na własne oczy to co szary człowiek może zobaczyć (o ile ma tyle mózgu żeby oglądać takie kanały) na national geographic i innych.
Po drugie sprawdzają sami siebie, swoje umiejętności. Na zdjęciach wszystko wygląda zajebiście, przyjemnie jasno, a podczas eksploracji czasami jest w c🤬j ciemno, ciasno i wilgotno, nie ma jak ustawić się w komfortowej pozycji plus trzeba targać sprzęt choćby do zrobienia takich fotek (dobry aparat, statyw, oświetlenie)
Wole oglądać takie rzeczy z podziemi i pod ziemią, niż kolejny odcinek pamiętników z wakacji, ukrytej prawdy czy innego gówna sączącego się z tv
Polecam fotki i film na youtube z jaskini Crystal Cave w Naica, Meksyk. Po prostu opad szczęki.
ps. Tak rozumiem, że niektórzy potrzebują trochę głupiej rozrywki, ale bez przesady...